Community discussions

MikroTik App
 
randallr
Member Candidate
Member Candidate
Topic Author
Posts: 104
Joined: Fri Oct 13, 2006 1:01 am
Location: Texas

Queue list in Winbox problem in 4.3

Sun Dec 20, 2009 1:14 am

I've upgraded our backbone MT box, (AMD Athlon X2) to 4.3. I keep a winbox open remotely, showing Simple Queue list. Most of the entries never update unless you double-click on it. Seems like when I first open winbox, it's updating, but it gets slower and slower. I also keep traffic graph of backbone interface, and it works just fine.
 
quantex75
just joined
Posts: 2
Joined: Thu May 13, 2010 8:11 pm

Re: Queue list in Winbox problem in 4.3

Mon Jul 26, 2010 4:57 pm

The same problem in version 4.10. How do I solve this?
 
dadosonic
just joined
Posts: 10
Joined: Fri Jul 04, 2008 3:55 pm

Re: Queue list in Winbox problem in 4.3

Mon Sep 13, 2010 9:45 am

I have same problems on my x86. First time I noticed it on 4.5 and then I upgraded it to 4.9 and still have that problem. Something is wrong with v.4.x globally.

Who is online

Users browsing this forum: Baks38RUS, pe1chl, WookieeFer and 78 guests