Community discussions

 
User avatar
martini
Member Candidate
Member Candidate
Topic Author
Posts: 296
Joined: Tue Dec 21, 2004 12:13 am

DHCP radius COA

Mon Mar 08, 2010 9:52 pm

If i use dhcp with radius server, can i use COA packet to change dynamic simple queue ??
If its work , what parameter i must send to radclient (mac or ip or session id) ??
 
MOJAZAF
just joined
Posts: 1
Joined: Mon Mar 08, 2010 11:18 pm

Re: DHCP radius COA

Mon Mar 08, 2010 11:22 pm

What does it mean DHCP radius COA
 
User avatar
martini
Member Candidate
Member Candidate
Topic Author
Posts: 296
Joined: Tue Dec 21, 2004 12:13 am

Re: DHCP radius COA

Tue Mar 09, 2010 6:59 pm

The RADIUS dynamic-request server receives and processes the unsolicited CoA messages from RADIUS servers. The RADIUS-initiated CoA feature uses the following codes in its RADIUS request and response messages:

CoA-Request (43)
CoA-ACK (44)
CoA-NAK (45)

Hotspot works with radius COA

Who is online

Users browsing this forum: jc179 and 90 guests