Community discussions

MUM Europe 2020
 
jalokim
Frequent Visitor
Frequent Visitor
Topic Author
Posts: 76
Joined: Thu Dec 07, 2006 1:39 pm
Location: PL, Tychy
Contact:

MT@x86 does not show usb device - 3g modem

Mon Jul 05, 2010 9:33 pm

Hi,

I have 3.30 mt version on my main router. Today i've connected 3g modem - huawei e220 (e160) and it is not shown in /system resource usb - my question is why?

Both modem and cable works on other machine and afeter connecting it to motherboard (siemens e1219) modem is logging to gsm network ...

M.
 
User avatar
normis
MikroTik Support
MikroTik Support
Posts: 24434
Joined: Fri May 28, 2004 11:04 am
Location: Riga, Latvia

Re: MT@x86 does not show usb device - 3g modem

Tue Jul 06, 2010 10:34 am

try v4.10 or v5beta4, they have newer drivers
No answer to your question? How to write posts
 
jalokim
Frequent Visitor
Frequent Visitor
Topic Author
Posts: 76
Joined: Thu Dec 07, 2006 1:39 pm
Location: PL, Tychy
Contact:

Re: MT@x86 does not show usb device - 3g modem

Tue Jul 06, 2010 9:31 pm

hm.... but hawei e160 [e220] was supported by mt since long time, and as i remember, on atom platform and 3.30 version worked fine.

i'll try tomarrow to change usb port - maby power is given to the modem, but not a transmission.

m.
 
mcb
newbie
Posts: 40
Joined: Mon Jul 05, 2010 1:24 am

Re: MT@x86 does not show usb device - 3g modem

Wed Jul 07, 2010 12:16 am

Don't talk nonsense! Just boot up some Linux LiveCD and check if the modem is there. If not - switch over settings in BIOS.

Who is online

Users browsing this forum: dioeyandika and 103 guests