Community discussions

 
leandrofviana
just joined
Topic Author
Posts: 1
Joined: Thu Oct 07, 2010 5:32 pm

Problem to boot: "Loading E"

Thu Oct 07, 2010 5:54 pm

Hello, I'm trying to use version 3.20 of Mikrotik and finished installing and trying to boot the server crashes in the message "Loading E". Has anyone experienced this?

Thanks
 
User avatar
Ibersystems
Forum Guru
Forum Guru
Posts: 1683
Joined: Wed Apr 12, 2006 12:29 am
Location: Cabrils, Barcelona - Spain
Contact:

Re: Problem to boot: "Loading E"

Fri Oct 08, 2010 4:52 pm

Hi,

use 3.30 or 4.11. Why using 3.20¿?¿? : ?
Martín
martinruiz at ibersystems.es
Experto en redes WiFi y enlaces WiFi.

Facebook: @Ibersystems
Twitter: @Ibersystems

Certified in Traffic Shaping, Wireless, Internetworking, Routing and User Management.
MTCTCE - MTCWE - MTCINE - MTCUME - MTCRE
 
User avatar
Ibersystems
Forum Guru
Forum Guru
Posts: 1683
Joined: Wed Apr 12, 2006 12:29 am
Location: Cabrils, Barcelona - Spain
Contact:

Re: Problem to boot: "Loading E"

Fri Oct 08, 2010 4:53 pm

Aps...

I find it in google..


Our reply is:
You can buy a true license and use 3.30 or 4.11 ; )
Martín
martinruiz at ibersystems.es
Experto en redes WiFi y enlaces WiFi.

Facebook: @Ibersystems
Twitter: @Ibersystems

Certified in Traffic Shaping, Wireless, Internetworking, Routing and User Management.
MTCTCE - MTCWE - MTCINE - MTCUME - MTCRE
 
User avatar
fatonk
Member
Member
Posts: 439
Joined: Tue Feb 22, 2005 11:06 am
Location: Mitrovica/Kosova

Re: Problem to boot: "Loading E"

Fri Oct 08, 2010 4:55 pm

Make sure you are using official image or package set, not anything unofficial cracked images.

BR.

Faton
 
User avatar
Ibersystems
Forum Guru
Forum Guru
Posts: 1683
Joined: Wed Apr 12, 2006 12:29 am
Location: Cabrils, Barcelona - Spain
Contact:

Re: Problem to boot: "Loading E"

Fri Oct 08, 2010 8:35 pm

Make sure you are using official image or package set, not anything unofficial cracked images.

BR.

Faton
normis has to give us karma for this xD
Martín
martinruiz at ibersystems.es
Experto en redes WiFi y enlaces WiFi.

Facebook: @Ibersystems
Twitter: @Ibersystems

Certified in Traffic Shaping, Wireless, Internetworking, Routing and User Management.
MTCTCE - MTCWE - MTCINE - MTCUME - MTCRE
 
changeip
Forum Guru
Forum Guru
Posts: 3803
Joined: Fri May 28, 2004 5:22 pm

Re: Problem to boot: "Loading E"

Fri Oct 08, 2010 8:37 pm

This 'Loading E' plagues even new versions. I think it has something to do with corrupted boot sector or worn out flash possibly.
Colo and Wholesale Bandwidth Available! Sales at SanDiegoBroadband dot com
 
User avatar
martini
Member Candidate
Member Candidate
Posts: 296
Joined: Tue Dec 21, 2004 12:13 am

Re: Problem to boot: "Loading E"

Tue Oct 12, 2010 12:29 am

Try to disable or enable option LBA on HDD in bios

Who is online

Users browsing this forum: MSN [Bot], scofficial and 48 guests