Community discussions

MikroTik App
 
johnny
just joined
Topic Author
Posts: 12
Joined: Tue Jun 28, 2005 12:12 am

mt with pda

Wed Sep 21, 2005 8:32 am

Hi all
I have an hp pda. When trying to get ip from mt 2.8 it can not.
This happens only on pda. On laptops its fine.
Any suggestion?

thanks
 
User avatar
Eugene
Forum Veteran
Forum Veteran
Posts: 993
Joined: Mon May 31, 2004 5:06 pm
Location: Cranfield, UK

Wed Sep 21, 2005 2:22 pm

Check if you have dhcp client enabled. Does it work with other dhcp servers?
Tout individu a droit à la vie, à la liberté et à la sûreté de sa personne.
 
csickles
Forum Guru
Forum Guru
Posts: 1257
Joined: Fri May 28, 2004 8:46 pm
Location: Phoenix, AZ
Contact:

Thu Sep 22, 2005 2:03 am

I have a HP 6315 PDA/Phone.
It works GREAT with my MikroTik at work and at home !!

You may want to check the wireless setings IE MAC filtering, band etc.

My iPAQ is only "B" si i have to support it at both locations.

Craig
Things that make you go "Hmmmmmmmm"...

Craig
 
johnny
just joined
Topic Author
Posts: 12
Joined: Tue Jun 28, 2005 12:12 am

Thu Sep 22, 2005 4:32 pm

Hi

Yes, the pda works with other dhcp servers with
No problem. The mt is configured for hotspot.
Cookie enabled no wallgurden.

Is that what you have?
Thanks
 
csickles
Forum Guru
Forum Guru
Posts: 1257
Joined: Fri May 28, 2004 8:46 pm
Location: Phoenix, AZ
Contact:

Thu Sep 22, 2005 8:18 pm

No I use it ad a "std client".
It connects via 2.4 (atheros), dhcp and source NAT.

I have full local and internet access.

Authentication is be MAC address to the wireless access point.
(MT Lic. Lvl 5)

I have set it up under hot spot and it works as well, no specail setup.

Craig
Things that make you go "Hmmmmmmmm"...

Craig

Who is online

Users browsing this forum: Baidu [Spider], Bing [Bot], marianito7, mike7, shafi7 and 95 guests