Community discussions

MikroTik App
 
User avatar
Xymelin
just joined
Topic Author
Posts: 9
Joined: Wed Apr 07, 2010 2:13 pm
Location: Riga, Latvia
Contact:

Arping problem

Fri Jan 14, 2011 1:19 pm

Hello people. What is the reason why arp-ping is not working in rc7 or I am only one who have this kind of issue?

I've send an error report to support team but reply with adivce of specifying interface can not be regarded as a full
 
kirshteins
MikroTik Support
MikroTik Support
Posts: 592
Joined: Tue Dec 02, 2008 10:55 am

Re: Arping problem

Fri Jan 14, 2011 1:27 pm

Specifying an interface is a must for ARP-ping.
 
User avatar
Chupaka
Forum Guru
Forum Guru
Posts: 8393
Joined: Mon Jun 19, 2006 11:15 pm
Location: Minsk, Belarus
Contact:

Re: Arping problem

Sat Jan 15, 2011 3:32 am

Specifying an interface is a must for ARP-ping.
anyway, it works only in Terminal. WinBox shows nothing (rc7 on rb450g)
Russian-speaking forum: https://forum.mikrotik.by/. Welcome!

For every complex problem, there is a solution that is simple, neat, and wrong.

MikroTik. Your life. Your routing.
 
User avatar
Xymelin
just joined
Topic Author
Posts: 9
Joined: Wed Apr 07, 2010 2:13 pm
Location: Riga, Latvia
Contact:

Re: Arping problem

Thu Feb 10, 2011 11:58 pm

Specifying an interface is a must for ARP-ping.
anyway, it works only in Terminal. WinBox shows nothing (rc7 on rb450g)
Yes, exactly. Winbox shows nothing when trying to use arp-ping even with specified interface. The last version where it worked normaly was 5.0rc5
 
kirshteins
MikroTik Support
MikroTik Support
Posts: 592
Joined: Tue Dec 02, 2008 10:55 am

Re: Arping problem

Mon Feb 14, 2011 4:08 pm

This bug will be fixed. Thanks.

Who is online

Users browsing this forum: amala, eworm, vecernik87, w0lt and 75 guests