Community discussions

 
User avatar
EMOziko
Member Candidate
Member Candidate
Topic Author
Posts: 129
Joined: Mon Aug 23, 2010 9:42 pm
Location: Georgia

MAC format PPPOE

Sun Mar 13, 2011 4:33 pm

Hello, is it possible to change MAC format for PPPOE?
This option is available in wireless settings but not for pppoe.
I need to change MAC format for ppppoe from 00:00:00:00:00:00 to 00-00-00-00-00-00
We want new versions of The Dude!!!!!!!
 
User avatar
martini
Member Candidate
Member Candidate
Posts: 296
Joined: Tue Dec 21, 2004 12:13 am

Re: MAC format PPPOE

Mon Mar 14, 2011 12:42 am

its not possible, change mac format in radius or mysql

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 107 guests