Community discussions

MikroTik App
 
7oss2000
just joined
Topic Author
Posts: 13
Joined: Wed Sep 14, 2011 6:38 am

PROBLEM IN MY NETWORK ..... HAVING SOLUTION ?

Wed Oct 19, 2011 12:59 pm

Dear all,

I have small network and have number of users ... cable and wireless users
but i have problem

( all network stop and the main switch lights on and off )
in this time network not work until i restart the main switch

what solution for this problem ?

i have mikrotik 3.30 and working with subnet mask 16
and i change the main switch also problem on

if this spoofing or what this in my network

?????????????????
 
User avatar
Xymelin
just joined
Posts: 9
Joined: Wed Apr 07, 2010 2:13 pm
Location: Riga, Latvia
Contact:

Re: PROBLEM IN MY NETWORK ..... HAVING SOLUTION ?

Sat Oct 29, 2011 6:05 am

:? How many users are in this network? Maybe it's a lot of broadcast packets? What kind of switch you are using?
 
User avatar
sadeghrafie
Long time Member
Long time Member
Posts: 515
Joined: Sat Nov 14, 2009 11:28 am
Location: Bushehr, IRAN

Re: PROBLEM IN MY NETWORK ..... HAVING SOLUTION ?

Sat Oct 29, 2011 8:05 am

See this http://forum.mikrotik.com/viewtopic.php?f=2&t=45259
It show how to Getting the most out of this forum
Then come back with more info which can help you :wink:
Mikrotik Route My Life

Someone Says: Don't forget to give karma

Who is online

Users browsing this forum: anav, armpogart, Baidu [Spider], bpwl, BrainPain, Google Feedfetcher, Infatuas, martinclaro, svmk and 64 guests