Community discussions

MUM Europe 2020
 
drmikrotik
just joined
Topic Author
Posts: 2
Joined: Sat Jan 28, 2012 4:29 am

RB1100 AH does not boot after downgrading to 4.17

Sat Jan 28, 2012 4:44 am

Hello, we have downgraded 2 1100AH routerboards form 5.7 to 4.17 and the routerboards does not boot after that,we cannot reach it by serial also
Any ideas?
 
ste
Forum Guru
Forum Guru
Posts: 1815
Joined: Sun Feb 13, 2005 11:21 pm

Re: RB1100 AH does not boot after downgrading to 4.17

Sat Jan 28, 2012 9:57 am

Hello, we have downgraded 2 1100AH routerboards form 5.7 to 4.17 and the routerboards does not boot after that,we cannot reach it by serial also
Any ideas?
You are sure your 1100AH can run 4.17?
Not every board runs older SW.
 
drmikrotik
just joined
Topic Author
Posts: 2
Joined: Sat Jan 28, 2012 4:29 am

Re: RB1100 AH does not boot after downgrading to 4.17

Sat Jan 28, 2012 5:54 pm

Yea we didn't know that this will cause the routerboard to stop booting ,even it is not showing via console ,any suggestions?
 
plisken
Forum Guru
Forum Guru
Posts: 2425
Joined: Sun May 15, 2011 12:24 am
Location: Belgium
Contact:

Re: RB1100 AH does not boot after downgrading to 4.17

Mon Jan 30, 2012 5:08 pm

try to install latest version with netinstall
 
sankarklm
just joined
Posts: 20
Joined: Fri Aug 13, 2010 7:05 pm
Location: Bangalore,India

Re: RB1100 AH does not boot after downgrading to 4.17

Wed Apr 24, 2013 8:45 pm

Hi

Same thing happened to me.....even via serial boot options not showing.....any ideas....to fix it.

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 52 guests