Community discussions

 
User avatar
normis
MikroTik Support
MikroTik Support
Topic Author
Posts: 24057
Joined: Fri May 28, 2004 11:04 am
Location: Riga, Latvia

RouterOS v6 release candidate 1

Fri Sep 21, 2012 12:05 pm

*RouterOS v6 release candidate 1 has been released*

v6 has many new features, among them:

- Doubles performance for Simple Queues
- New kernel and drivers
- Increases multicore system performance 25% or more
- Increases single core performance 10% or more
- High speed configuration for filters, scripting and other features


What's new in 6.0rc1 (2012-Sep-20 13:13):
*) i386 - increased number of supported cores to 64;
*) userman - fix unpaid profile activation while authenticating;
*) dhcp client - custom options;
*) dhcp options - allow mixing different data types;
*) console - "export compact" now is the default, use "export verbose" to get
previous behaviour;
*) ntp - make it work again;
*) tftpd - if real-file is a existing directory then prefix request with it;
*) RB333 ethernets are back;
*) dns - rotate servers only on failure;
Download it from here: http://www.mikrotik.com/download

To see how much the speed is increased in RouterOS v6, check our our new RB1100AHx2 tests, done on professional testing equiment: http://routerboard.com/RB1100AHx2 (page bottom)

Regards,
MikroTik
No answer to your question? How to write posts
 
ayufan
Member
Member
Posts: 331
Joined: Sun Jun 03, 2007 9:35 pm
Contact:

Re: RouterOS v6 release candidate 1

Fri Sep 21, 2012 12:10 pm

Is usb sharing working?
hAP AC, TP-Link Archer C7 v2, RB951G, RB450G, RPI2, RPI zero
 
User avatar
normis
MikroTik Support
MikroTik Support
Topic Author
Posts: 24057
Joined: Fri May 28, 2004 11:04 am
Location: Riga, Latvia

Re: RouterOS v6 release candidate 1

Fri Sep 21, 2012 2:48 pm

Is usb sharing working?
I'm sorry to say that final version of RouterOS v6 will not include this feature, as the drivers we tried to use, did not meet our quality standards, and it is a bit too late to write our own implementation from scratch.
No answer to your question? How to write posts
 
ste
Forum Guru
Forum Guru
Posts: 1786
Joined: Sun Feb 13, 2005 11:21 pm

Re: RouterOS v6 release candidate 1

Fri Sep 21, 2012 3:22 pm

> Increases single core performance 10% or more
Will this help older boards (133c3). We did not get them all replaced as
customers are lazy climing up.
Or will we get a problem with memory usage?
 
ffernandes
Member Candidate
Member Candidate
Posts: 146
Joined: Mon Jun 23, 2008 11:20 pm

Re: RouterOS v6 release candidate 1

Fri Sep 21, 2012 3:57 pm

i'm seeing some rx drops in my bridge ap

file attach ...
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
 
Kadafi
newbie
Posts: 25
Joined: Tue Jan 18, 2011 5:52 pm

Re: RouterOS v6 release candidate 1

Fri Sep 21, 2012 4:52 pm

http://forum.mikrotik.com/viewtopic.php?f=1&t=49943
What about COA support? Any changes?
 
0ldman
Forum Guru
Forum Guru
Posts: 1445
Joined: Thu Jul 27, 2006 5:01 am

Re: RouterOS v6 release candidate 1

Fri Sep 21, 2012 5:21 pm

Updated my test/office AP from 5.20 to 6rc1, just a simple bridged AP, RB411AR + R52n. It lost my IP address and default route.

Took about 3 seconds to log in and put it back, but this could be a major issue if it happens somewhere else.
 
kapode3
just joined
Posts: 1
Joined: Thu Sep 20, 2012 5:28 pm

Re: RouterOS v6 release candidate 1

Fri Sep 21, 2012 5:27 pm

After adding in simple queue a time to be active = SQ is going invalid.

EXAMPLE. Different is only in time. Hours BEFORE 3PM ale not known by mikrotik :D



[admin@____TEST____] /queue simple> print
Flags: X - disabled, I - invalid, D - dynamic
0 I name="24234" target=5.5.5.5/32 parent=none packet-marks="" priority=8/8 queue=default-small/default-small limit-at=0/0 max-limit=0/0 burst-limit=0/0 burst-threshold=0/0
burst-time=0s/0s time=1s-12h53m58s,sun,mon,tue,wed,thu,fri,sat

1 name="24234_2" target=5.5.5.5/32 parent=none packet-marks="" priority=8/8 queue=default-small/default-small limit-at=0/0 max-limit=0/0 burst-limit=0/0 burst-threshold=0/0
burst-time=0s/0s time=1s-17h53m58s,sun,mon,tue,wed,thu,fri,sat
 
slech
Long time Member
Long time Member
Posts: 533
Joined: Thu Feb 14, 2008 4:03 pm
Location: Moldova, Chisinau

Re: RouterOS v6 release candidate 1

Fri Sep 21, 2012 9:49 pm

Backup size:
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
sorry for my english
 
slech
Long time Member
Long time Member
Posts: 533
Joined: Thu Feb 14, 2008 4:03 pm
Location: Moldova, Chisinau

Re: RouterOS v6 release candidate 1

Fri Sep 21, 2012 10:37 pm

system backup save name=6.0RC1
Saving system configuration
Failed to save system configuration backup
action timed out - try again, if error continues contact MikroTik support and send
a supout file (13)
sorry for my english
 
panteraboy
just joined
Posts: 18
Joined: Wed Jan 27, 2010 11:25 pm
Location: Romania

Re: RouterOS v6 release candidate 1

Sat Sep 22, 2012 12:12 am

On RB 750:
jan/02/1970 02:00:14 system,error,critical System rebooted because of kernel fai
lure
jan/02/1970 02:00:14 system,error,critical router was rebooted without proper sh
utdown

Reboot only on winbox and cpu is 100%
RB750, RB433AH, RB2011RM
 
Ascii
newbie
Posts: 32
Joined: Sat Apr 25, 2009 11:15 pm
Location: Quito, Ecuador

Re: RouterOS v6 release candidate 1

Sat Sep 22, 2012 1:16 am

any news about the new routing package?
 
DonGould
newbie
Posts: 26
Joined: Fri Dec 31, 2010 7:50 am

Re: RouterOS v6 release candidate 1

Sat Sep 22, 2012 1:38 am

Is usb sharing working?
I'm sorry to say that final version of RouterOS v6 will not include this feature, as the drivers we tried to use, did not meet our quality standards, and it is a bit too late to write our own implementation from scratch.
Bugger, because this is a feature I'm waiting to be working.

This would make the 751 a real consumer option for me.

D
New to RB750G - 1 Jan 2011 - so be nice and sorry for the idiot questions, I'll do my best to read the wiki if you just point me to the right pages. :)
 
User avatar
Ultanium
newbie
Posts: 29
Joined: Fri May 28, 2004 7:57 pm
Location: Houston, Texas
Contact:

Re: RouterOS v6 release candidate 1

Sat Sep 22, 2012 6:44 am

I tested it on a 750 and a 532, seems to be a lot less cpu intensive. Haven't tried the backup yet to see the issue listed above. Hope we can use this on the box full of 133's we have! thank Normis, tell the guys to keep up the good work!! See you in Louisiana if I can get away.

Tommy
 
User avatar
nz_monkey
Forum Guru
Forum Guru
Posts: 1810
Joined: Mon Jan 14, 2008 1:53 pm
Location: Straya
Contact:

Re: RouterOS v6 release candidate 1

Sat Sep 22, 2012 7:40 am

any news about the new routing package?
I am interested in this too.
http://thebrotherswisp.com/ | Mikrotik MTCNA, MTCRE, MTCINE | Fortinet FTCNA, FCNSP, FCT | Extreme Networks ENA
 
rjickity
Member Candidate
Member Candidate
Posts: 212
Joined: Sat Jul 17, 2010 10:40 am
Location: Perth, Australia

Re: RouterOS v6 release candidate 1

Sat Sep 22, 2012 8:38 am

Is mikrotik going to update all the documentation for their devices with ROS 6 throughput data when its final?

Also could we get the new products in your comparison matrix ?
http://routerboard.com/pdf/RouterBOARD_ ... arison.pdf

edit: i see they have updated the throughput results already for RB1100AHx2
http://routerboard.com/RB1100AHx2
Last edited by rjickity on Sat Sep 22, 2012 12:45 pm, edited 2 times in total.
 
TKITFrank
Member Candidate
Member Candidate
Posts: 236
Joined: Tue Jul 07, 2009 2:55 pm
Location: Sweden

Re: RouterOS v6 release candidate 1

Sat Sep 22, 2012 12:43 pm

Todays buglist.

1) IPv6 Firewall filter not working again.
2) IPv6 Firewall statistics not working. Show thousends of Gigabyte of data on the rules.
MTCNA

"I don't believe UNIX is Utopia. It's just the best set of tools around."
 
User avatar
NetworkPro
Forum Guru
Forum Guru
Posts: 1369
Joined: Mon Jan 05, 2009 6:23 pm
Location: Worldwide
Contact:

Re: RouterOS v6 release candidate 1

Sat Sep 22, 2012 1:13 pm

rx drops - what are we counting here ? frames not destined to our mac address ? frames with crc problems ? I get quote some of these but ping is going without loss (RB450G HW Rev 2009-ish Eth5)
wiki.mikrotik.com/wiki/NetworkPro_on_Quality_of_Service
 
net365
newbie
Posts: 38
Joined: Sun Feb 14, 2010 5:17 pm

Re: RouterOS v6 release candidate 1

Sat Sep 22, 2012 1:19 pm

Any idea when IPv6 Hotspot will be created?

Thanks. Jon
 
mhugo
newbie
Posts: 48
Joined: Mon Sep 19, 2005 11:48 am

Re: RouterOS v6 release candidate 1

Sat Sep 22, 2012 10:37 pm

DHCP client is working like 25% of the time even on factory reset unit with only dhcp client enabled on ether1 on 750G
 
User avatar
NetworkPro
Forum Guru
Forum Guru
Posts: 1369
Joined: Mon Jan 05, 2009 6:23 pm
Location: Worldwide
Contact:

Re: RouterOS v6 release candidate 1

Sun Sep 23, 2012 12:43 am

mhugo, with changed MAC or default MAC ? do you see the gateway's MAC in the arp table? What happens if you add it there manually? Thanks.
wiki.mikrotik.com/wiki/NetworkPro_on_Quality_of_Service
 
ffernandes
Member Candidate
Member Candidate
Posts: 146
Joined: Mon Jun 23, 2008 11:20 pm

Re: RouterOS v6 release candidate 1

Sun Sep 23, 2012 2:19 am

no one knows the rx drops thing?! i'm seeing it in the bridge......
 
User avatar
NetworkPro
Forum Guru
Forum Guru
Posts: 1369
Joined: Mon Jan 05, 2009 6:23 pm
Location: Worldwide
Contact:

Re: RouterOS v6 release candidate 1

Sun Sep 23, 2012 8:53 am

When the sniffer is Running on that interface - in my case RB450G eth5 - the rx drops are not counted - probably the interface is not in promiscuous mode by default and the counter counts every frame not for itself.
wiki.mikrotik.com/wiki/NetworkPro_on_Quality_of_Service
 
User avatar
Boter
Frequent Visitor
Frequent Visitor
Posts: 72
Joined: Sat Sep 08, 2012 9:55 pm
Contact:

Re: RouterOS v6 release candidate 1

Sun Sep 23, 2012 12:08 pm

Just installed on my SXT5 and RB751G-2HnD :) We'll see what happens
 
mars
Member Candidate
Member Candidate
Posts: 228
Joined: Sun Mar 14, 2010 1:43 pm

Re: RouterOS v6 release candidate 1

Sun Sep 23, 2012 5:49 pm

Hi
why is it when upgrading a rb to any of the ros 6 versions the rb must be power cycled after getting stuck after the upgrade to work properly
 
User avatar
Xymox
Member
Member
Posts: 387
Joined: Thu Jan 21, 2010 5:04 pm
Location: Phoenix, Arizona US
Contact:

Re: RouterOS v6 release candidate 1

Sun Sep 23, 2012 7:52 pm

To upgrade my RB450G I just dragged over the NPK on top of 5.20. Rebooted and all was well. No need to power cycle for me. Everybody remember to upgrade your firmware too.

So far on my SOHO config no issues. NTP is working.
 
mars
Member Candidate
Member Candidate
Posts: 228
Joined: Sun Mar 14, 2010 1:43 pm

Re: RouterOS v6 release candidate 1

Mon Sep 24, 2012 10:23 am

downgrading on a rb411 to ros 5.20 makes cpu stay on 100%
 
User avatar
NetworkPro
Forum Guru
Forum Guru
Posts: 1369
Joined: Mon Jan 05, 2009 6:23 pm
Location: Worldwide
Contact:

Re: RouterOS v6 release candidate 1

Mon Sep 24, 2012 10:44 am

yes I can imagine downgrading is not perfect at all and when I was trying different non-final versions in the past I have learned that best is to NetInstall clean after format and expect stability then :)

If the version is official release - I had success with upgrading and downgrading by just uploading npks remotely. 8)
wiki.mikrotik.com/wiki/NetworkPro_on_Quality_of_Service
 
User avatar
normis
MikroTik Support
MikroTik Support
Topic Author
Posts: 24057
Joined: Fri May 28, 2004 11:04 am
Location: Riga, Latvia

Re: RouterOS v6 release candidate 1

Mon Sep 24, 2012 10:51 am

Todays buglist.

1) IPv6 Firewall filter not working again.
2) IPv6 Firewall statistics not working. Show thousends of Gigabyte of data on the rules.
Please send us a supout.rif file with your rules
For God sake go fix your old issues before coming up with something new !
Please clarify which old issues are your priorities. Have fixed many issues in this release, but please be more specific which issues you are facing
No answer to your question? How to write posts
 
User avatar
mrz
MikroTik Support
MikroTik Support
Posts: 5910
Joined: Wed Feb 07, 2007 12:45 pm
Location: Latvia
Contact:

Re: RouterOS v6 release candidate 1

Mon Sep 24, 2012 12:08 pm

downgrading on a rb411 to ros 5.20 makes cpu stay on 100%
This is LCD related, you will be able to downgrade to v5.21 without issues.
 
TKITFrank
Member Candidate
Member Candidate
Posts: 236
Joined: Tue Jul 07, 2009 2:55 pm
Location: Sweden

Re: RouterOS v6 release candidate 1

Mon Sep 24, 2012 1:10 pm

Todays buglist.

1) IPv6 Firewall filter not working again.
2) IPv6 Firewall statistics not working. Show thousends of Gigabyte of data on the rules.
Please send us a supout.rif file with your rules
For God sake go fix your old issues before coming up with something new !
Please clarify which old issues are your priorities. Have fixed many issues in this release, but please be more specific which issues you are facing
Hi Normis,
See [Ticket#2012092466000445]
MTCNA

"I don't believe UNIX is Utopia. It's just the best set of tools around."
 
User avatar
kolorasta
Member Candidate
Member Candidate
Posts: 297
Joined: Sun Jun 25, 2006 11:55 pm
Location: Argentina

Re: RouterOS v6 release candidate 1

Mon Sep 24, 2012 9:26 pm

After adding in simple queue a time to be active = SQ is going invalid.

EXAMPLE. Different is only in time. Hours BEFORE 3PM ale not known by mikrotik :D



[admin@____TEST____] /queue simple> print
Flags: X - disabled, I - invalid, D - dynamic
0 I name="24234" target=5.5.5.5/32 parent=none packet-marks="" priority=8/8 queue=default-small/default-small limit-at=0/0 max-limit=0/0 burst-limit=0/0 burst-threshold=0/0
burst-time=0s/0s time=1s-12h53m58s,sun,mon,tue,wed,thu,fri,sat

1 name="24234_2" target=5.5.5.5/32 parent=none packet-marks="" priority=8/8 queue=default-small/default-small limit-at=0/0 max-limit=0/0 burst-limit=0/0 burst-threshold=0/0
burst-time=0s/0s time=1s-17h53m58s,sun,mon,tue,wed,thu,fri,sat
same problem here... simple queue with time gets invalid... i remove time condition...gets valid
 
User avatar
kolorasta
Member Candidate
Member Candidate
Posts: 297
Joined: Sun Jun 25, 2006 11:55 pm
Location: Argentina

Re: RouterOS v6 release candidate 1

Mon Sep 24, 2012 10:44 pm

maybe i'm wrong but i think if we want a powerful multicore system with ROS6 we will have to wait for Cloud Core Router...

we have to forget about x86 systems

i tried ros5 with several multicore systems (amd and intel) and i have problems with all of them. ros6 i could never make it work with x86.
 
balintos
just joined
Posts: 5
Joined: Fri Nov 18, 2011 11:00 am
Location: Hungary, Bekescsaba

Re: RouterOS v6 release candidate 1

Mon Sep 24, 2012 11:34 pm

I have problems with RB450G-I use this script ran correctly before ROS5.18 case, but it is not ROS6.0 sending wol commands.

Another problem is that dude 3.6 ran flawlessly before the board, but not now. System/packages in, but dude client does not open it.

: (
 
roadracer96
Forum Veteran
Forum Veteran
Posts: 714
Joined: Tue Aug 25, 2009 12:01 am

Re: RouterOS v6 release candidate 1

Tue Sep 25, 2012 12:12 am

IPv6 seems to stop working after upgrading from 5.20 to 6rc1. Downgrade made it all work fine again. RB1100, RB1100AH, rb2011
 
User avatar
NetworkPro
Forum Guru
Forum Guru
Posts: 1369
Joined: Mon Jan 05, 2009 6:23 pm
Location: Worldwide
Contact:

Re: RouterOS v6 release candidate 1

Tue Sep 25, 2012 12:16 am

Some stuff you have to see if enabled as packages and reconfigure I think.
wiki.mikrotik.com/wiki/NetworkPro_on_Quality_of_Service
 
roadracer96
Forum Veteran
Forum Veteran
Posts: 714
Joined: Tue Aug 25, 2009 12:01 am

Re: RouterOS v6 release candidate 1

Tue Sep 25, 2012 12:37 am

Packages were enabled. Config was there. Im pretty sure it worked when I tested out 6.0b3 (Stopped using it for other reasons). Tried doing the ol edit save
 
mirhav
just joined
Posts: 19
Joined: Tue Feb 24, 2009 7:29 pm

Re: RouterOS v6 release candidate 1

Tue Sep 25, 2012 1:33 am

I have problem with errors on my Intel Fiber NICs in version 6, NIC failed to working - some errors on RX and TX - on cisco switch i can see colision errors on interface. - ospf on this L3 interface disconect peers.

after downgrade to version 5.XX problem resolved.

tested on two servers, one with pcie fibre nic, one with intel onboard nic - diferent vendor - same problem

Mirek
mirek@gsnet.cz
 
User avatar
sergejs
MikroTik Support
MikroTik Support
Posts: 6615
Joined: Thu Mar 31, 2005 3:33 pm
Location: Riga, Latvia
Contact:

Re: RouterOS v6 release candidate 1

Tue Sep 25, 2012 10:37 am

Mirek, please provide us with detailed information about the card model, that does not work properly at v6.0rc1.
Thank you for the information.
 
User avatar
sergejs
MikroTik Support
MikroTik Support
Posts: 6615
Joined: Thu Mar 31, 2005 3:33 pm
Location: Riga, Latvia
Contact:

Re: RouterOS v6 release candidate 1

Tue Sep 25, 2012 12:54 pm

kapode3 and kolorasta, please check the clock of your router.
queue is invalid during the time that is not in configured range, as soon as queue is back to the range state is changed to black.

roadracer96, please provide us with more detailed description about IPv6 problems at v6.x

balintos You should post your script here and then we can see where is the problem.

TKITFrank We are working on the problem with firewall IPv6 rules and statistic.

slech Please send us /export compact from your router, we will try to see what is the reason for such backups.
I have tried on RB4xx/RB11xx and x86, backup files were in normal range.

panteraboy Please contact support with attached support output file, that is generated after the kernel panic.

ffernandes Please make sure there is no problems on layer2 network at your setup (broken card, wire, etc.).
 
User avatar
NetworkPro
Forum Guru
Forum Guru
Posts: 1369
Joined: Mon Jan 05, 2009 6:23 pm
Location: Worldwide
Contact:

Re: RouterOS v6 release candidate 1

Tue Sep 25, 2012 1:28 pm

Anyone losing and having to restart the routerboard when playing with arp entries (not of the IP we are connected from) ?
wiki.mikrotik.com/wiki/NetworkPro_on_Quality_of_Service
 
ffernandes
Member Candidate
Member Candidate
Posts: 146
Joined: Mon Jun 23, 2008 11:20 pm

Re: RouterOS v6 release candidate 1

Tue Sep 25, 2012 3:06 pm

ffernandes Please make sure there is no problems on layer2 network at your setup (broken card, wire, etc.).[/quote]

there was no problem with v5.20 .....
this rx drops only appeard in the 6.0rc1.......
 
User avatar
NetworkPro
Forum Guru
Forum Guru
Posts: 1369
Joined: Mon Jan 05, 2009 6:23 pm
Location: Worldwide
Contact:

Re: RouterOS v6 release candidate 1

Tue Sep 25, 2012 3:54 pm

There is no problem on mine as well. As I said - when I turn on the sniffer - rx drops are not counted.

MT guys If you want - I will give you access to upload your debug stuff and do whatever you want (without killing the hardware) with the RB.
wiki.mikrotik.com/wiki/NetworkPro_on_Quality_of_Service
 
User avatar
sergejs
MikroTik Support
MikroTik Support
Posts: 6615
Joined: Thu Mar 31, 2005 3:33 pm
Location: Riga, Latvia
Contact:

Re: RouterOS v6 release candidate 1

Tue Sep 25, 2012 4:20 pm

NetworkPro yes, remote access can help us.
Please provide us with remote access to your router and give us step by step instructions, how we can repeat the same problem.
 
wispwest
Member
Member
Posts: 477
Joined: Tue May 19, 2009 3:48 am

Re: RouterOS v6 release candidate 1

Tue Sep 25, 2012 8:09 pm

Normis,

All Simple Queues IP addresses STILL does not apply to RC1!! All queues IP 0.0.0.0/0

Is it that hard of a bug to fix????? I really want to try this out, due to the increased queue performance, but I have 300-400 queues with lost IP addresses now!
 
bkbbkb
just joined
Posts: 3
Joined: Wed Sep 14, 2011 8:07 am

Re: RouterOS v6 release candidate 1

Tue Sep 25, 2012 8:12 pm

I have tried 6.0rc1 on 750G.
DHCP client failed to get IP address from Incognito DHCP server (DOCSIS line).

Downgrade back to 5.20 solves the issue.
(100% CPU issue was resolved by restoring from backup)
 
balintos
just joined
Posts: 5
Joined: Fri Nov 18, 2011 11:00 am
Location: Hungary, Bekescsaba

Re: RouterOS v6 release candidate 1

Tue Sep 25, 2012 9:45 pm

Sergejs: This is the script 'wol tool mac = 00:50:8 D: 7C: 49: D1 = ether4 interface ", but it turns out it was another problem (power supply).
THX
 
moly
newbie
Posts: 34
Joined: Tue Dec 06, 2005 3:14 pm
Contact:

Re: RouterOS v6 release candidate 1

Wed Sep 26, 2012 9:13 am

Router HW : Gigabyte EP45-DS4 , CPU Q9550 , 2G RAM , 2x Intel dual port NIC , 2x intrgrated realtec NIC
IMAG0360.jpg
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Martin Cerny
chairman of Oslavany.NET
 
linek1980
newbie
Posts: 34
Joined: Thu Feb 03, 2011 1:39 pm

Re: RouterOS v6 release candidate 1

Wed Sep 26, 2012 9:40 am

when :

mode : bridge

supported-rates-a/g= 6Mbps,9Mbps,12Mbps,18Mbps,24Mbps,36Mbps,48Mbps,54Mbps
wireless-protocol=802.11


station wds

supported-rates-a/g=48Mbps,54Mbps

link does not work

same but : wireless-protocol=nv2 - link work

and

mode : bridge

supported-rates-a/g= 6Mbps,9Mbps,12Mbps,18Mbps,24Mbps,36Mbps,48Mbps,54Mbps (default)
wireless-protocol=802.11

station wds:
supported-rates-a/g= 6Mbps,9Mbps,12Mbps,18Mbps,24Mbps,36Mbps,48Mbps,54Mbps (default)
wireless-protocol=802.11

link work witch 54Mbs
 
sonny
Member Candidate
Member Candidate
Posts: 208
Joined: Fri Jan 28, 2005 5:14 pm
Location: Germany
Contact:

Re: RouterOS v6 release candidate 1

Wed Sep 26, 2012 2:40 pm

Hi,
exported script from simplequeues (Version 5.20) cannot be imported.

[admin@RSB-3GHZ-Test-AP] > import QueueBeu.rsc
Opening script file QueueBeu.rsc

Script file loaded successfullyexpected end of command (line 5 column 58
)
Karl Sonnleitner
Senior Wireless-Expert
Restlesspowerbox - managed powersupply for Routerboards

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 59 guests