Community discussions

MikroTik App
 
meister
newbie
Topic Author
Posts: 48
Joined: Wed Jul 07, 2004 12:28 pm
Location: Canada

RADIUS

Wed Feb 01, 2006 8:12 pm

Is it possible to have authorization go to one radius server and accounting go to another?
 
savage
Forum Guru
Forum Guru
Posts: 1220
Joined: Mon Oct 18, 2004 12:07 am
Location: Cape Town, South Africa
Contact:

Wed Feb 01, 2006 10:03 pm

I believe you would need to send everything to one radius server, and then look at implementing a accounting proxy on the radius sever.
Regards,
Chris
 
meister
newbie
Topic Author
Posts: 48
Joined: Wed Jul 07, 2004 12:28 pm
Location: Canada

Thu Feb 02, 2006 5:24 am

Thanks, I will look at that.

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot], sindy and 45 guests