Community discussions

 
ronniee
Member Candidate
Member Candidate
Topic Author
Posts: 123
Joined: Sun Jan 15, 2006 9:32 pm

error message: got deauth: class 3 frame received(7) HELP?

Wed Feb 08, 2006 10:09 am

hello,

I have a problem with a MT box(v2.9.10) + Senao NL-5354MP Plus Aries2(F) with Atheros minipci card setted in 5Ghz in AP Bridge mode.

I want to connect have 3 clients with PCI wireless card model: PC-6860 802.11 a/b/g PCI card atheros chipset.

the 3 clients can't connecty in the same time, the 3th every time got the:
wlan1: disconnected xx:xx:xx:xx:xx:xx, got deauth: class 3 frame received(7)
OR
wlan1: disconnected xx:xx:xx:xx:xx:xx, got deauth: sending station leaving(3)

and is disconected from the AP

If the Default Authenticate is enabled or not, the clients are in AccessList alowed, is the same problem.

If somebody can help me, is very important

thanks,
ronniee
Last edited by ronniee on Wed Feb 08, 2006 10:19 am, edited 1 time in total.
 
cibernet
Long time Member
Long time Member
Posts: 610
Joined: Fri Jan 28, 2005 7:22 pm
Location: Marcos Juárez, Córdoba, Argentina
Contact:

Re: error message: got deauth: class 3 frame received(7) HEL

Wed Feb 08, 2006 10:16 am

hello,

I have a problem with a MT box(v2.9.10) + Senao NL-5354MP Plus Aries2(F) with Atheros minipci card setted in 5Ghz in AP Bridge mode.

I want to connect have 3 clients with PCI wireless card model: PC-6860 802.11 a/b/g PCI card atheros chipset.

the 3 clients can't connecty in the same time, the 3th every time got the:
wlan1: disconnected xx:xx:xx:xx:xx:xx, got deauth: class 3 frame received(7)
and is disconected from the AP

If the Default Authenticate is enabled or not, the clients are in AccessList alowed, is the same problem.

If somebody can help me, is very important

thanks,
ronniee
Upgrade to 2.9.12 and see if stil happend

Regards
José Ignacio Acosta
MikroTik Consultant IDAR0001
Mikronet

Movile: +54 9 3472-624722
Email/Msn: info[at]mikronet.com.ar
 
ronniee
Member Candidate
Member Candidate
Topic Author
Posts: 123
Joined: Sun Jan 15, 2006 9:32 pm

Wed Feb 08, 2006 1:25 pm

i don't know is the upgrade will solve the problem

the MT routerboard is on-line now with other 3 minipci in 2,4Ghz band, and I can't turn off for much time

i will study now the upgrade procedure, and how will affect an working MT with 3 dhcp servers and 100 leased IPs with simple queues etc.

after upgrade the setting will be lost?

thanks
ronniee
 
cibernet
Long time Member
Long time Member
Posts: 610
Joined: Fri Jan 28, 2005 7:22 pm
Location: Marcos Juárez, Córdoba, Argentina
Contact:

Wed Feb 08, 2006 1:28 pm

i don't know is the upgrade will solve the problem

the MT routerboard is on-line now with other 3 minipci in 2,4Ghz band, and I can't turn off for much time

i will study now the upgrade procedure, and how will affect an working MT with 3 dhcp servers and 100 leased IPs with simple queues etc.

after upgrade the setting will be lost?

thanks
ronniee
No, the settings will remain there :wink: , you will not loose nothing :D , make a backup to be sure that you will recover the settings if something goes wrong...

Regards
José Ignacio Acosta
MikroTik Consultant IDAR0001
Mikronet

Movile: +54 9 3472-624722
Email/Msn: info[at]mikronet.com.ar

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 100 guests