Community discussions

MUM Europe 2020
 
tkgit
Frequent Visitor
Frequent Visitor
Topic Author
Posts: 59
Joined: Sun Dec 23, 2012 8:32 am
Location: Dunedin, NZ
Contact:

ROS 5.22 WDS mode dynamic-mesh not running

Sun Dec 23, 2012 12:39 pm

for my expanding network,i research WDS dynamic mesh mode, why when i use ROS 5.22 my WDS network can't connect? it's a bug?


when i use ROS 5.14 it's work correctly
 
NicholasMag
just joined
Posts: 19
Joined: Thu Dec 20, 2012 10:21 pm

Re: ROS 5.22 WDS mode dynamic-mesh not running

Tue Dec 25, 2012 2:49 am

I run my RB411GL's and Omnitik's on ROS 5.22 using dynamic-mesh and everything works great.

Whats your configuration?
 
tkgit
Frequent Visitor
Frequent Visitor
Topic Author
Posts: 59
Joined: Sun Dec 23, 2012 8:32 am
Location: Dunedin, NZ
Contact:

Re: ROS 5.22 WDS mode dynamic-mesh not running

Wed Dec 26, 2012 4:18 am

this is my config

Image

Image
 
elmer
newbie
Posts: 40
Joined: Mon Jun 18, 2012 4:02 pm

Re: ROS 5.22 WDS mode dynamic-mesh not running

Thu Jan 17, 2013 11:48 pm

Today i tried connect two OmniTik`s with MESH, and i am not satisfied...
550 meters (with google maps), dual chain A/N 20/40mhz and only !ONE! Mbit works.
Signal on both of them is about -72 - this is normal?
Devices on this same height, clean terrain / visibility 100% :(
 
tkgit
Frequent Visitor
Frequent Visitor
Topic Author
Posts: 59
Joined: Sun Dec 23, 2012 8:32 am
Location: Dunedin, NZ
Contact:

Re: ROS 5.22 WDS mode dynamic-mesh not running

Sat Jan 19, 2013 12:30 pm

Today i tried connect two OmniTik`s with MESH, and i am not satisfied...
550 meters (with google maps), dual chain A/N 20/40mhz and only !ONE! Mbit works.
Signal on both of them is about -72 - this is normal?
Devices on this same height, clean terrain / visibility 100% :(
if only 2 node,i think it's not mesh,just PtP CMIIW,
my network diagram like this :
OSPF-Bridge.jpg
this is result btest from a node in my network
532A-btest.jpg
but it run in dynamic WDS-mode, not dynamic-mesh
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
 
elmer
newbie
Posts: 40
Joined: Mon Jun 18, 2012 4:02 pm

Re: ROS 5.22 WDS mode dynamic-mesh not running

Mon Jan 21, 2013 2:47 pm

I want to connect more of this devices, test was on two only...

Who is online

Users browsing this forum: MSN [Bot] and 65 guests