Community discussions

MikroTik App
 
User avatar
evert
Member Candidate
Member Candidate
Topic Author
Posts: 130
Joined: Thu Jul 15, 2004 3:06 pm
Location: Sarpsborg, Norway
Contact:

2.9.13 is out...

Thu Feb 16, 2006 3:04 pm

What's new in 2.9.13:

*) added support for SSH DSA keys;
*) fixed bug - nstreme link with framer-policy=dynamic-size was not
   taking into account framer-limit;
*) fixed bug - RADIUS disconnect request did not work;
*) fixed problem - PPPoE server had too aggressive initial timeouts, and 
   some clients could not connect;
*) improved WPA link establishment for WDS;
*) fixed problem - interface graphs got lost on reboots;

Any comments? ;-)
Regards,
Evert
 
blabla
just joined
Posts: 23
Joined: Tue Dec 13, 2005 5:42 pm

Thu Feb 16, 2006 3:39 pm

yup, x86, uploaded, rebooted, kernel panic, "attempt to kill init", used netinstal to rebuild with 2.9.12, uploaded 2.9.13, reboot, now all packages enabled (wireless, w-legacy, routing, routing-test, ...). Now going to disable unwanted packages...
 
Mapik
Frequent Visitor
Frequent Visitor
Posts: 90
Joined: Tue Nov 29, 2005 11:08 am

Thu Feb 16, 2006 4:01 pm

I have upgraded my 2.9.11 to 2.9.13 and OSPF log is not working now. Problem is with both routing and routing-test.
 
User avatar
normis
MikroTik Support
MikroTik Support
Posts: 24749
Joined: Fri May 28, 2004 11:04 am
Location: Riga, Latvia

Thu Feb 16, 2006 4:03 pm

what are you waiting for? report to support@mikrotik.com with supout.rif files
 
cmarazzi
newbie
Posts: 49
Joined: Mon Dec 12, 2005 11:12 pm

Thu Feb 16, 2006 5:08 pm

Does anyone know why this happens with an upgrade from 2.9.12 to 2.9.13, in a RB532A with 6 ether doughter board.

WARNING: link failed: Invalid cross-device link
WARNING: link failed: Invalid cross-device link
WARNING: link failed: Invalid cross-device link
WARNING: link failed: Invalid cross-device link
WARNING: link failed: Invalid cross-device link
installed routeros-rb500-2.9.13
mount: Mounting /root on / failed: Device or resource busy
Restarting system.
 
uldis
MikroTik Support
MikroTik Support
Posts: 3443
Joined: Mon May 31, 2004 2:55 pm

Thu Feb 16, 2006 5:18 pm

Does anyone know why this happens with an upgrade from 2.9.12 to 2.9.13, in a RB532A with 6 ether doughter board.

WARNING: link failed: Invalid cross-device link
WARNING: link failed: Invalid cross-device link
WARNING: link failed: Invalid cross-device link
WARNING: link failed: Invalid cross-device link
WARNING: link failed: Invalid cross-device link
installed routeros-rb500-2.9.13
mount: Mounting /root on / failed: Device or resource busy
Restarting system.
You can ignore these errors.
 
airnet
Frequent Visitor
Frequent Visitor
Posts: 83
Joined: Thu Feb 09, 2006 12:46 pm

Thu Feb 23, 2006 7:12 am

This version of routing-test has a very broken OSPF.

1) OSPF logging does not work

2) OSPF 'dies', all routes go missing, and entire platform responds very slowly at least 5 times per day.

Rolled back to 2.9.12 + 2.9.12 routing-test and all is well again.

Not worth sending a supout.rif - its easily replicated.


Why do the change logs never contain *everything* ? eg:-
Resource graphs from 2.9.12 fixed
OSPF in routing-test modified in some way but we're not fully sure what we actually did to it

Who is online

Users browsing this forum: Baidu [Spider], MSCOa and 257 guests