Community discussions

MUM Europe 2020
 
ali_hacker
newbie
Topic Author
Posts: 32
Joined: Sat Oct 13, 2007 1:36 pm

Problem With CCR1036-12G-4S v6.0rc7

Fri Feb 01, 2013 6:03 pm

Hellooo

i just purchased the new CCR1036-12G-4S and i upgrade it so i got a very strange problem reference my pppoe clients which is that so of them get connected with a DR(Dynamic Running) next to there name some is only get the D(Dynamic) just like the image am showing to you below:


Image

So i'm looking for an advice from the expert because i was running my mikrotik router on x86 platform v5.xx and did not have any problems and i thought by purchasing this ccr1036 the total performance will be better>>>> :?
 
ali_hacker
newbie
Topic Author
Posts: 32
Joined: Sat Oct 13, 2007 1:36 pm

Re: Problem With CCR1036-12G-4S v6.0rc7

Fri Feb 01, 2013 6:06 pm

and i forget to mention that i have around 300 online pppoe client and this problem happens randomly between them , i mean its not happening with specific user or client
 
ali_hacker
newbie
Topic Author
Posts: 32
Joined: Sat Oct 13, 2007 1:36 pm

Re: Problem With CCR1036-12G-4S v6.0rc7

Fri Feb 01, 2013 7:38 pm

thank you for reading the post but now i just upgrade to v 6.0rc8 it seems to run smoother without the problem shown above
thank you again :D :D :D
 
osvaldotcf
Frequent Visitor
Frequent Visitor
Posts: 55
Joined: Mon Feb 04, 2013 7:26 pm

Re: Problem With CCR1036-12G-4S v6.0rc7

Mon Apr 01, 2013 4:36 pm

I have the same problem.
RB 1200 v6rc11

Who is online

Users browsing this forum: Biker111, CZFan, GmbH, Google [Bot], jprietove and 148 guests