Community discussions

MUM Europe 2020
 
osvaldotcf
Frequent Visitor
Frequent Visitor
Topic Author
Posts: 55
Joined: Mon Feb 04, 2013 7:26 pm

RB1200 and Netinstall - netinstall can not find RouterBoard

Wed Feb 06, 2013 8:57 pm

After upgrade one RB1200 to 5.23 and firmware 3.02, on boot only one beep is played.

I tried to recover with Netinstall, from a windows netbook and from other notebook with ubuntu (wine), and I can not see the RB on Netinstall. I try with network cable, i do not have serial cable.

Thanks for help.
 
User avatar
honzam
Forum Guru
Forum Guru
Posts: 2301
Joined: Wed Feb 27, 2008 10:27 pm
Location: Czech Republic

Re: RB1200 and Netinstall - netinstall can not find RouterBo

Wed Feb 06, 2013 9:27 pm

Try ether1 for netinstall
LAN, FTTx, Wireless. ISP operator
 
osvaldotcf
Frequent Visitor
Frequent Visitor
Topic Author
Posts: 55
Joined: Mon Feb 04, 2013 7:26 pm

Re: RB1200 and Netinstall - netinstall can not find RouterBo

Wed Feb 06, 2013 10:30 pm

Why?
In RB1200 port 10 comes with the label boot.

But i will try eth1

--------------
After try:
No success :-(

Thankyou.
 
User avatar
honzam
Forum Guru
Forum Guru
Posts: 2301
Joined: Wed Feb 27, 2008 10:27 pm
Location: Czech Republic

Re: RB1200 and Netinstall - netinstall can not find RouterBo

Wed Feb 06, 2013 11:01 pm

You're right -
Use ether10 port on RB1200 to connect to Netinstall
If don´t work - buy serial cable and http://wiki.mikrotik.com/wiki/Manual:Netinstall
LAN, FTTx, Wireless. ISP operator
 
osvaldotcf
Frequent Visitor
Frequent Visitor
Topic Author
Posts: 55
Joined: Mon Feb 04, 2013 7:26 pm

Re: RB1200 and Netinstall - netinstall can not find RouterBo

Wed Feb 06, 2013 11:47 pm

You're right -
Use ether10 port on RB1200 to connect to Netinstall
If don´t work - buy serial cable and http://wiki.mikrotik.com/wiki/Manual:Netinstall
well, well, well

Who is online

Users browsing this forum: Chupaka, Comdriver, jindranix, phouzva and 81 guests