Page 1 of 1

How can separate traffic on two ports of a switch chip?

Posted: Sat Feb 16, 2013 5:20 am
by osvaldotcf
How can I separate traffic on two ports of a switch chip of a rb1200?

Port 5 will have a cable, will pass traffic directly to port 4 linked to a firewall, both part of the switch of a rb1200. Ports 1, 2 and 3 should not see this traffic.

The idea is that I'll be using a separate firewall and i want to take advantage of the switch chip of a rb, if necessary to disable the firewall (hardware problems, for example) I can reconfigure the rb that is more than 30 km away.

The incoming traffic can not have vlan! Vlans only communication between the doors.

Re: How can separate traffic on two ports of a switch chip?

Posted: Sat Feb 16, 2013 11:14 am
by ronix
in firewall of this router try to drop the traffic between ether (4,5) and the other ethers

Re: How can separate traffic on two ports of a switch chip?

Posted: Sat Feb 16, 2013 1:27 pm
by osvaldotcf
in firewall of this router try to drop the traffic between ether (4,5) and the other ethers
No, this is not the way SWITCH CHIP!

The operations must be made ​​at the Chip Switch, not the firewall.

Re: How can separate traffic on two ports of a switch chip?

Posted: Sat Feb 16, 2013 1:46 pm
by ronix