Community discussions

MikroTik App
 
hasmac
just joined
Topic Author
Posts: 15
Joined: Tue Jan 29, 2013 7:57 pm
Location: Pakistan

Queuing taking too much load !! 100CPU load problem

Mon Feb 18, 2013 3:58 pm

Hey!

m using mikrotik routeros 5.20
Using hotspot
problem is that when 50+ users got connected to my hotspot cpu load goes to 100%!!

system req :-

2gb ram
3.2 X 2 processors
Dell precision 650
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
 
User avatar
Real
just joined
Posts: 23
Joined: Thu Jul 23, 2009 7:31 pm
Location: Lithuania ,Kaunas

Re: Queuing taking too much load !! 100CPU load problem

Wed Mar 20, 2013 11:08 am

Hi,
in resources window i see only 505mb memory, check for memory card, maybe bad or incorecly instaled,
CPU count 1 !
CPU frequency do not show anything !

maybe cpu speed is set to minimum ? check in bainboard bios,

check cpu seeting in system > resources > hardware enable multi CPU
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

Who is online

Users browsing this forum: k6ccc, ShayanPAL and 75 guests