Community discussions

MUM Europe 2020
 
WirelessRudy
Forum Guru
Forum Guru
Topic Author
Posts: 3089
Joined: Tue Aug 08, 2006 5:54 pm
Location: Spain

How to set dhcp-client ROSv6?

Wed May 29, 2013 1:51 am

Ok, question refraised;

How do I set dhcp-client in ROSv6?
IN v5.x and before I used to set the hostname as identifier but that option is gone.... it picks now the system ID, what I don't want.....
Anybody?
Show your appreciation of this post by giving me Karma! Thanks.

Rudy R. Puister

WISP operator based on MT routerboard & ROS.
 
WirelessRudy
Forum Guru
Forum Guru
Topic Author
Posts: 3089
Joined: Tue Aug 08, 2006 5:54 pm
Location: Spain

Re: How to set dhcp-client ROSv6? Help please!

Fri May 31, 2013 5:05 pm

Nobody?

I can't set it up like I want anymore. Where to set the hostname? Or the client ID?
I DON'T want it to set the routerboard ID as client ID....
Show your appreciation of this post by giving me Karma! Thanks.

Rudy R. Puister

WISP operator based on MT routerboard & ROS.

Who is online

Users browsing this forum: Baidu [Spider], MSN [Bot] and 118 guests