Community discussions

 
javierc
newbie
Topic Author
Posts: 36
Joined: Sat Aug 03, 2013 4:29 am

RB951G-2HnD 6.2 final release bugs

Sat Aug 03, 2013 7:50 pm

Hi, I have found the next issues with the 6.2 final release:

1. If with ip lan/an 192.168.47.1/24 I add in ip address in "address list" with the ip 192.168.1.2, network 192.168.1.0 for any interface (i use PPPoE but fail with all) then if I press in Quick set the button "apply", then the ip 192.168.1.1 disappears. This occurs with versions 6.2, 6.1 and 5.25.

2. This sentence in script language fails when previosIP is blank so the dns not update:

:if ($currentIP != $previousIP) do={
:log info "No-IP: Current IP $currentIP is not equal to previous IP, update needed"
:set previousIP $currentIP

I have used the method of this link: http://wiki.mikrotik.com/wiki/Dynamic_D ... _No-IP_DNS and this script was working with 5.25 and 6.1 versions.

With the version 6.1 this script works good.

3. The type os switch is "unknown" as already explained in other posts.

I had to downgrade to 6.1 for the problem with no-ip.

Regards
 
User avatar
donjames
Frequent Visitor
Frequent Visitor
Posts: 87
Joined: Fri Mar 14, 2008 7:07 pm
Location: Henderson, Texas
Contact:

Re: RB951G-2HnD 6.2 final release bugs

Sat Aug 10, 2013 2:10 am

I am running quickset on a rb411ar routerboard with RouterOS 6.2. As soon as quickset is launched, Winbox exits.

Is this a bug?

Regards,

Don James
 
efaden
Forum Guru
Forum Guru
Posts: 1711
Joined: Sat Mar 30, 2013 1:55 am
Location: New York, USA

Re: RB951G-2HnD 6.2 final release bugs

Sat Aug 10, 2013 2:14 am

I am running quickset on a rb411ar routerboard with RouterOS 6.2. As soon as quickset is launched, Winbox exits.

Is this a bug?

Regards,

Don James
I have that too... except mine doesn't exit, it just hangs. Either way I'm certainly hoping is a bug and not a feature.
 
User avatar
ohara
Member
Member
Posts: 371
Joined: Mon Jun 13, 2011 11:30 pm
Location: Warsaw

Re: RB951G-2HnD 6.2 final release bugs

Sat Aug 10, 2013 7:08 pm

I am running quickset on a rb411ar routerboard with RouterOS 6.2. As soon as quickset is launched, Winbox exits.

Is this a bug?

Regards,

Don James
I have that too... except mine doesn't exit, it just hangs. Either way I'm certainly hoping is a bug and not a feature.

Same here, 951G, 411UAHR
 
uldis
MikroTik Support
MikroTik Support
Posts: 3425
Joined: Mon May 31, 2004 2:55 pm

Re: RB951G-2HnD 6.2 final release bugs

Mon Aug 12, 2013 2:16 pm

I am running quickset on a rb411ar routerboard with RouterOS 6.2. As soon as quickset is launched, Winbox exits.

Is this a bug?

Regards,

Don James
I have that too... except mine doesn't exit, it just hangs. Either way I'm certainly hoping is a bug and not a feature.

Same here, 951G, 411UAHR
We will fix it in the next RouterOS release.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 136 guests