Community discussions

MikroTik App
 
nexgenaccess
just joined
Topic Author
Posts: 17
Joined: Mon Feb 21, 2005 8:57 pm

Invalid MAC address error message

Thu Apr 20, 2006 7:45 pm

I imported a backup file from my current MT server to a new MT server that I am building. Both boxes use the same Syskonnect/DLink Gigabit network cards.

Somehow the MAC addresses of the ethernet cards in my current MT server are attached to the ethernet cards of my new MT server.

I receive 'Invalid MAC address' when attempting to alter these interfaces in winbox. Additionally, it is causing 100% cpu usage.

How can I get the new MT cards to show their correct MAC address?
 
User avatar
normis
MikroTik Support
MikroTik Support
Posts: 24713
Joined: Fri May 28, 2004 11:04 am
Location: Riga, Latvia

Fri Apr 21, 2006 9:21 am

Who is online

Users browsing this forum: Baidu [Spider], Google Feedfetcher, mikeeg02, Sob and 50 guests