Community discussions

 
User avatar
blue
Member Candidate
Member Candidate
Topic Author
Posts: 265
Joined: Sun Dec 12, 2004 1:48 pm
Location: Serbia

Level1 Mikrotik on x86 as dude server

Wed Mar 19, 2014 4:30 pm

Hello. Subject said it all. Can Level1 license be of any use for dude server on some old atom mb with cf card?

Sent from my HTC One using Tapatalk
 
User avatar
rextended
Forum Guru
Forum Guru
Posts: 2946
Joined: Tue Feb 25, 2014 12:49 pm
Location: Capalbio, Tuscany, Italy

Re: Level1 Mikrotik on x86 as dude server

Wed Mar 19, 2014 11:53 pm

http://wiki.mikrotik.com/wiki/Manual:License_levels

Really? I think if are only 1 of any, are useless... :?
I'm Italian, not English. Sorry for my imperfect grammar.
 
Sob
Forum Guru
Forum Guru
Posts: 4677
Joined: Mon Apr 20, 2009 9:11 pm

Re: Level1 Mikrotik on x86 as dude server

Thu Mar 20, 2014 9:22 pm

Dude works on ROS L1, so if none of its limits is a problem for you, it can be useful.
People who quote full posts should be spanked with ethernet cable. Some exceptions for multi-topic threads may apply.
 
User avatar
blue
Member Candidate
Member Candidate
Topic Author
Posts: 265
Joined: Sun Dec 12, 2004 1:48 pm
Location: Serbia

Re: Level1 Mikrotik on x86 as dude server

Thu Mar 20, 2014 10:03 pm

Yeah, today I installed it without problem. I confirm that dude works on x86 and level1

Sent from my HTC One using Tapatalk
 
markom
Member Candidate
Member Candidate
Posts: 105
Joined: Thu Dec 17, 2009 10:42 pm

Re: Level1 Mikrotik on x86 as dude server

Fri Mar 21, 2014 12:40 am

I am using lvl1 license level on several x86 for customers who just need simple routing and high bandwidth. Even ros versions 4.xx is alive and work great for several years. This is only for customers who always have same problems with paying services. Minimal investments... because I don't know will I ever see money.

Who is online

Users browsing this forum: MSN [Bot] and 72 guests