Page 1 of 1

Level1 Mikrotik on x86 as dude server

Posted: Wed Mar 19, 2014 4:30 pm
by blue
Hello. Subject said it all. Can Level1 license be of any use for dude server on some old atom mb with cf card?

Sent from my HTC One using Tapatalk

Re: Level1 Mikrotik on x86 as dude server

Posted: Wed Mar 19, 2014 11:53 pm
by rextended
http://wiki.mikrotik.com/wiki/Manual:License_levels

Really? I think if are only 1 of any, are useless... :?

Re: Level1 Mikrotik on x86 as dude server

Posted: Thu Mar 20, 2014 9:22 pm
by Sob
Dude works on ROS L1, so if none of its limits is a problem for you, it can be useful.

Re: Level1 Mikrotik on x86 as dude server

Posted: Thu Mar 20, 2014 10:03 pm
by blue
Yeah, today I installed it without problem. I confirm that dude works on x86 and level1

Sent from my HTC One using Tapatalk

Re: Level1 Mikrotik on x86 as dude server

Posted: Fri Mar 21, 2014 12:40 am
by markom
I am using lvl1 license level on several x86 for customers who just need simple routing and high bandwidth. Even ros versions 4.xx is alive and work great for several years. This is only for customers who always have same problems with paying services. Minimal investments... because I don't know will I ever see money.