Page 1 of 1

AP Mac

Posted: Mon May 12, 2014 11:32 pm
by obadaabdullah
Hi all
i have nanostation m2 as AP and TP-Link wa5210g As repeater,
in the Mikrotik RB 951, i get the tp link MAC for all the users connected through it, so my hotspot server reject them and they can't connect to server,.
what to do and how to fix that??

Re: AP Mac

Posted: Tue May 13, 2014 8:29 am
by rextended
It's forbidden to talk about other competitors in this forum.

Re: AP Mac

Posted: Tue May 13, 2014 8:33 am
by jarda
But this is about mikrotik hotspot, right?

Re: AP Mac

Posted: Tue May 13, 2014 8:38 am
by rextended
NOT, the problem is in the interaction between one ubuquiti device and one tp-link device, and is easly solved using only MikroTik devices.

Re: AP Mac

Posted: Tue May 13, 2014 8:41 am
by jarda
Obadaabdullah should ask more precisely and describe his situation in details.

Re: AP Mac

Posted: Tue May 13, 2014 8:48 am
by rextended
Obadaabdullah should ask more precisely and describe his situation in details.
Please do not insist,
Obadaabdullah has asked on extremely precise way, and I know exactly what happen on tp-link.

This is a MikroTik forum and is forbidden to provide help for other competitors product.

The RB 951 work as expected, and if instead of rb951 are present ANY other competitors product, the TP-Link devices generate same problems...

Re: AP Mac

Posted: Tue May 13, 2014 9:00 am
by jarda
Ok.

Re: AP Mac

Posted: Tue May 13, 2014 7:36 pm
by obadaabdullah
Obadaabdullah should ask more precisely and describe his situation in details.
Please do not insist,
Obadaabdullah has asked on extremely precise way, and I know exactly what happen on tp-link.

This is a MikroTik forum and is forbidden to provide help for other competitors product.

The RB 951 work as expected, and if instead of rb951 are present ANY other competitors product, the TP-Link devices generate same problems...

Re: AP Mac

Posted: Tue May 13, 2014 7:44 pm
by obadaabdullah
Obadaabdullah should ask more precisely and describe his situation in details.
Please do not insist,
Obadaabdullah has asked on extremely precise way, and I know exactly what happen on tp-link.

This is a MikroTik forum and is forbidden to provide help for other competitors product.

The RB 951 work as expected, and if instead of rb951 are present ANY other competitors product, the TP-Link devices generate same problems...

it's the first time i got 6 answers,
any way my question isn't about what happend, it's about what to do to solve this
i made (my hotspot server Addresses per Mac = 50) , it's more than the users connecting on tp link and it's working for now.
i don't mean to talk about other products, but i named them just to give all details
thanks

Re: AP Mac

Posted: Tue May 13, 2014 7:48 pm
by rextended
Ok, if you use universal repeater or "client"+"acces point" without using WDS, all the client on router give same mac-address.

You know now the trick... :evil:

Re: AP Mac

Posted: Tue May 13, 2014 11:38 pm
by obadaabdullah
Ok, if you use universal repeater or "client"+"acces point" without using WDS, all the client on router give same mac-address.

You know now the trick... :evil:
ok i got it , thanks you don't need to get angry

Re: AP Mac

Posted: Wed May 14, 2014 1:52 am
by rextended
It's a joke! :lol: