Community discussions

 
Poundbury
just joined
Topic Author
Posts: 14
Joined: Mon Feb 11, 2013 6:51 pm

Interface monitor-traffic column width

Fri Oct 17, 2014 2:48 pm

Is is possible to specify the column width for the interface monitor-traffic command?
As the routers get bigger and more powerful, the numbers are too wide for the output and get truncated.

/interface monitor-traffic aggregate once
rx-packets-per-second: 1 836 999
rx-drops-per-second: 0
rx-errors-per-second: 0
rx-bits-per-second: 1586.3...
tx-packets-per-second: 1 837 075
tx-drops-per-second: 0
tx-errors-per-second: 0
tx-bits-per-second: 1589.0...

Thanks

Mike
 
User avatar
skot
Long time Member
Long time Member
Posts: 586
Joined: Wed Nov 30, 2011 3:05 am

Re: Interface monitor-traffic column width

Tue Oct 28, 2014 10:07 pm

For something like this, you should email MikroTik support directly: support@mikrotik.com
I don't need any karma... I have Ιησους Χριστος!

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], Google [Bot] and 58 guests