Community discussions

 
msanders_sscd
just joined
Topic Author
Posts: 6
Joined: Tue Feb 26, 2008 11:51 pm

New CCR1009-8G-1S-1S+ switch1 interfaces flapping

Tue Nov 11, 2014 8:16 pm

I just purchased the CCR1009-8G-1S-1S+, updated the ROS with 6.21.1, and firmware of: 3.19. About twice a day (random times) the ETHER1-4 (switch1) interfaces all drop at the same time, then they come back up right away. I have read about auto-neg and turning it off, that did not work. I do not have a master port configured for any of the mentioned interfaces. I just do basic routing and do not need the master port configured.

Any suggestions would be great.


ms

/log pr
10:35:01 interface,info ether2-EXALT-S link down
10:35:01 interface,info ether3-UBNT-S.C. link down
10:35:01 interface,info ether4-WEST-SECTOR link down
10:35:01 interface,info ether1-EXALT-A link down
10:35:03 interface,info ether3-UBNT-S.C. link up (speed 100M, full duplex)
10:35:03 interface,info ether4-WEST-SECTOR link up (speed 100M, full duplex)
10:35:04 interface,info ether2-EXALT-S link up (speed 1G, full duplex)
10:35:04 interface,info ether1-EXALT-A link up (speed 1G, full duplex)
 
jml
newbie
Posts: 39
Joined: Wed May 15, 2013 3:22 am

Re: New CCR1009-8G-1S-1S+ switch1 interfaces flapping

Wed Nov 12, 2014 2:49 pm

Seems like lots of people have reported issues with 6.21 - you may want to downgrade to 6.20 or 6.19 and see if that fixes your issue.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 92 guests