Community discussions

MikroTik App
 
zlatkomajstor
just joined
Topic Author
Posts: 10
Joined: Mon May 26, 2008 8:38 pm

NTP Client not working in version 6.24

Fri Jan 02, 2015 12:25 pm

Upgraded my CCR1036 and RB1000 and NTP Client does not synchronize.
 
uldis
MikroTik Support
MikroTik Support
Posts: 3439
Joined: Mon May 31, 2004 2:55 pm

Re: NTP Client not working in version 6.24

Fri Jan 02, 2015 4:55 pm

You use built in ntp client or you have installed the additional NTP package?
 
User avatar
ViREnG
Member Candidate
Member Candidate
Posts: 220
Joined: Tue Aug 11, 2009 4:01 pm
Location: Yekaterinburg

Re: NTP Client not working in version 6.24

Wed Jan 07, 2015 7:27 pm

Confirm . same problem on RB912 , ROS 6.24
I've Test all type of client (uni,many,multi,broadcast)
 
coylh
Member Candidate
Member Candidate
Posts: 160
Joined: Tue Jul 12, 2011 12:11 am

Re: NTP Client not working in version 6.24

Thu Jan 08, 2015 5:09 am

Mine works (RB450G) though I'm using the ntp package.
 
suntelSean
newbie
Posts: 48
Joined: Sat Oct 11, 2014 12:41 am

Re: NTP Client not working in version 6.24

Sat Jan 10, 2015 1:58 pm

Works on mine as well (at least in Unicast)
2011UiAS-2HnD Soho unit

I just set the SNTP servers to the IPs of the known NTP servers and voila, insta work.
 
zlatkomajstor
just joined
Topic Author
Posts: 10
Joined: Mon May 26, 2008 8:38 pm

Re: NTP Client not working in version 6.24

Tue Jan 20, 2015 4:47 pm

I installed all packages that are in version 6.24 including the ntp package.
 
hasanakgoz
newbie
Posts: 32
Joined: Sun Dec 29, 2013 2:56 pm
Location: Turkey
Contact:

Re: NTP Client not working in version 6.24

Tue Jan 20, 2015 5:14 pm

Hi;
I have same problem. Cloud Core upgrade 6.25 but problem is continue. I send e-mail mikrotik support. waiting for mikrotik support .
 
marcodefreitas
just joined
Posts: 20
Joined: Tue Feb 10, 2015 7:25 pm

Re: NTP Client not working in version 6.24

Tue Feb 10, 2015 10:03 pm

I think it's a NTP server bug.
 
letabawireless
Frequent Visitor
Frequent Visitor
Posts: 63
Joined: Thu Jul 26, 2012 5:11 pm

Re: NTP Client not working in version 6.24

Fri May 01, 2015 12:56 am

Hi

Anybody got an answer on this ? I just upgraded to 6.28 on my CCR. NTP status just sits on "started".
 
suntelSean
newbie
Posts: 48
Joined: Sat Oct 11, 2014 12:41 am

NTP Client not working in version 6.24

Fri May 01, 2015 1:04 am

Export your NTP settings


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
letabawireless
Frequent Visitor
Frequent Visitor
Posts: 63
Joined: Thu Jul 26, 2012 5:11 pm

Re: NTP Client not working in version 6.24

Sat May 02, 2015 1:23 pm

/system ntp client
set enabled=yes primary-ntp=196.25.1.1 secondary-ntp=196.25.1.3

Not a lot of things to set, this is why its so weird.

Who is online

Users browsing this forum: BergDev and 134 guests