Community discussions

 
wnet
just joined
Topic Author
Posts: 21
Joined: Sun Dec 27, 2015 2:26 pm

RB3011 reset button

Tue May 31, 2016 10:42 am

Hi support,
why it's so strange on these machines?
Procedure printed on manual for a "simple reset" http://i.mt.lv/routerboard/files/rb3011U-qg.pdf have no effect.
Tested in all ways, but nothing. RB result is or blocked or starting normally (or, if more seconds, in ether boot, etc).

Why don't have a normal reset button as every network hardware?
Or maybe I am in error, and where? No answer here for example http://forum.mikrotik.com/viewtopic.php?t=107791
 
User avatar
strods
MikroTik Support
MikroTik Support
Posts: 1407
Joined: Wed Jul 16, 2014 7:22 am
Location: Riga, Latvia

Re: RB3011 reset button

Tue May 31, 2016 12:10 pm

We are sorry for any inconvenience. This problem will be fixed starting from RouterOS 6.36rc21.
 
okkk
just joined
Posts: 3
Joined: Thu Jul 14, 2016 4:21 pm

Re: RB3011 reset button

Wed Aug 03, 2016 5:01 pm

If i understand right, it's only way to reset device from netinstall via console?
 
wnet
just joined
Topic Author
Posts: 21
Joined: Sun Dec 27, 2015 2:26 pm

Re: RB3011 reset button

Wed Aug 03, 2016 10:33 pm

I think that after last OS release it is fixed, but I didn't need to test

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 13 guests