Community discussions

 
Matta
Frequent Visitor
Frequent Visitor
Topic Author
Posts: 66
Joined: Sat Sep 04, 2010 3:13 pm

PTP: QRT2=>SXT or QRT2<=SXT ?

Wed Sep 14, 2016 2:16 pm

Greetings !

In your opinion, what setup would perform better:

QRT2 as AP bridge and SXTG-2HnD as station bridge
or
SXTG-2HnD as AP bridge and QRT2 as station bridge ?

Once more, this is pure point-to-point setup and it will remain that way in the future.

Thank you in advance !
 
flynno
Member Candidate
Member Candidate
Posts: 241
Joined: Wed Aug 27, 2014 8:11 pm

Re: PTP: QRT2=>SXT or QRT2<=SXT ?

Wed Sep 14, 2016 6:18 pm

Why not use 2 x QRT2 ?
 
Matta
Frequent Visitor
Frequent Visitor
Topic Author
Posts: 66
Joined: Sat Sep 04, 2010 3:13 pm

Re: PTP: QRT2=>SXT or QRT2<=SXT ?

Wed Sep 14, 2016 8:45 pm

Because currently I have 1x SXT and 1x QRT.
 
Arcee
Member Candidate
Member Candidate
Posts: 267
Joined: Fri Jun 27, 2014 2:33 pm

Re: PTP: QRT2=>SXT or QRT2<=SXT ?

Tue Sep 20, 2016 3:28 pm

Narrow beam as AP I'm guessing? That would be SXT.

I am even suggesting this more so from a security perspective. Less visibility to the outside world.

Looking forward to some expert advice.

Sent from my SM-G920I using Tapatalk
 
InoX
Forum Guru
Forum Guru
Posts: 1963
Joined: Tue Jan 09, 2007 6:44 pm

Re: PTP: QRT2=>SXT or QRT2<=SXT ?

Tue Sep 20, 2016 5:29 pm

There is no difference in operating mode.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 22 guests