Page 1 of 1

PTP: QRT2=>SXT or QRT2<=SXT ?

Posted: Wed Sep 14, 2016 2:16 pm
by Matta
Greetings !

In your opinion, what setup would perform better:

QRT2 as AP bridge and SXTG-2HnD as station bridge
or
SXTG-2HnD as AP bridge and QRT2 as station bridge ?

Once more, this is pure point-to-point setup and it will remain that way in the future.

Thank you in advance !

Re: PTP: QRT2=>SXT or QRT2<=SXT ?

Posted: Wed Sep 14, 2016 6:18 pm
by flynno
Why not use 2 x QRT2 ?

Re: PTP: QRT2=>SXT or QRT2<=SXT ?

Posted: Wed Sep 14, 2016 8:45 pm
by Matta
Because currently I have 1x SXT and 1x QRT.

Re: PTP: QRT2=>SXT or QRT2<=SXT ?

Posted: Tue Sep 20, 2016 3:28 pm
by Arcee
Narrow beam as AP I'm guessing? That would be SXT.

I am even suggesting this more so from a security perspective. Less visibility to the outside world.

Looking forward to some expert advice.

Sent from my SM-G920I using Tapatalk

Re: PTP: QRT2=>SXT or QRT2<=SXT ?

Posted: Tue Sep 20, 2016 5:29 pm
by InoX
There is no difference in operating mode.