Community discussions

MUM Europe 2020
 
easyspot
Frequent Visitor
Frequent Visitor
Topic Author
Posts: 67
Joined: Thu Jun 07, 2012 7:09 pm

RB1100AHx4 Dude Edition

Wed May 10, 2017 8:38 am

It's a very cool mt hw but where is hw block diagram? We need to know how many shared ports, can use 2x M2 + SATA together or must choose either M2 or SATA, etc.
 
InoX
Forum Guru
Forum Guru
Posts: 1967
Joined: Tue Jan 09, 2007 6:44 pm

Re: RB1100AHx4 Dude Edition

Wed May 10, 2017 10:42 pm

 
IntrusDave
Forum Guru
Forum Guru
Posts: 1290
Joined: Fri May 09, 2014 4:36 am
Location: Rancho Cucamonga, CA

Re: RB1100AHx4 Dude Edition

Thu May 11, 2017 12:08 am

Anyone have a release date for this? I'm ready to upgrade all of my sites and this unit would cover just about every use I can think of.
David Joyce
Network & Security Engineer
Intrus Technologies, LLC.
Rancho Cucamonga, CA, USA
 
Ascendo
Frequent Visitor
Frequent Visitor
Posts: 67
Joined: Sun Sep 09, 2012 12:06 pm

Re: RB1100AHx4 Dude Edition

Thu May 11, 2017 10:05 am

Anyone have a release date for this? I'm ready to upgrade all of my sites and this unit would cover just about every use I can think of.
Available in stock with some suppliers already.
 
Aytishnikcom
just joined
Posts: 6
Joined: Wed Jan 29, 2014 10:14 pm

Re: RB1100AHx4 Dude Edition

Thu May 11, 2017 4:36 pm

Когда появится в продаже RB1100AHx4 Dude Edition и RB1100AHx4?

When will the RB1100AHx4 Dude Edition and RB1100AHx4 appear on sale?
 
jarda
Forum Guru
Forum Guru
Posts: 7602
Joined: Mon Oct 22, 2012 4:46 pm

Re: RB1100AHx4 Dude Edition

Thu May 11, 2017 5:34 pm

Ask your dealer. Some of them are promising to start deliveries next week...
 
anuser
Member
Member
Posts: 423
Joined: Sat Nov 29, 2014 7:27 pm

Re: RB1100AHx4 Dude Edition

Thu May 11, 2017 9:24 pm

 
eXS
newbie
Posts: 43
Joined: Fri Apr 14, 2017 4:01 am

Re: RB1100AHx4 Dude Edition

Thu May 11, 2017 11:09 pm

Curious as to why the x4 has less RAM than the x2 ??

Anyone?
 
User avatar
chechito
Forum Guru
Forum Guru
Posts: 1756
Joined: Sun Aug 24, 2014 3:14 am
Location: Bogota Colombia
Contact:

Re: RB1100AHx4 Dude Edition

Fri May 12, 2017 1:38 am

Curious as to why the x4 has less RAM than the x2 ??

Anyone?

is the same amount of ccr1009 425US version 1GB , i think 1gb of ram is plenty for that size of device and configurations
 
Ascendo
Frequent Visitor
Frequent Visitor
Posts: 67
Joined: Sun Sep 09, 2012 12:06 pm

Re: RB1100AHx4 Dude Edition

Fri May 12, 2017 8:33 am

Can you get a full BGP table into 1GB? Is it upgradeable?
 
User avatar
roc-noc.com
Forum Veteran
Forum Veteran
Posts: 869
Joined: Sun Dec 02, 2007 3:27 am
Location: Rockford, IL USA
Contact:

Re: RB1100AHx4 Dude Edition

Thu May 18, 2017 5:56 pm

Can you get a full BGP table into 1GB? Is it upgradeable?
I was told by Mikrotik that the RAM is not upgradeable. It is soldering in without sockets.

Our first shipment is arriving around the first of June which falls right after MUM USA in Denver (next week).
-----------------------------------------------
http://www.roc-noc.com
Tom, CCNA, ISP, USA Mikrotik Distributor
888-762-5662
-----------------------------------------------
 
upower3
Member
Member
Posts: 395
Joined: Thu May 07, 2015 11:46 am

Re: RB1100AHx4 Dude Edition

Thu May 25, 2017 7:38 pm

So this way noone tested neither the Dude on it, nor the performance? :(

Practical question then: While looking for VPN server to allow 150-200 connections (mix of pptp, l2tp and ovpn) what should be taken: RB1100AHx4 or one of CCR1009 family?

I can see nice words of "The device supports IPsec hardware acceleration and is faster at it than any previous RouterBOARD device (up to 2.2Gbps with AES128)" but if this apply at all to VPNs?
 
IntrusDave
Forum Guru
Forum Guru
Posts: 1290
Joined: Fri May 09, 2014 4:36 am
Location: Rancho Cucamonga, CA

Re: RB1100AHx4 Dude Edition

Sun May 28, 2017 6:35 pm

I've pre-ordered one from Baltic Networks. It looks like a nice box and my be just what I'm looking for. The downside is that it should arrive the day before I leave for a 4 week vacation at the beach. Looks like I may be testing how it holds up to sun, sand, and humidity.
David Joyce
Network & Security Engineer
Intrus Technologies, LLC.
Rancho Cucamonga, CA, USA
 
jebz
Member Candidate
Member Candidate
Posts: 247
Joined: Sun May 01, 2011 12:03 pm
Location: Australia

Re: RB1100AHx4 Dude Edition

Thu Jun 01, 2017 9:19 am

My RB1100AHx4 Dude is on the way from my distributor today.
 
DhrSoulslayer
just joined
Posts: 8
Joined: Tue Mar 15, 2016 2:45 pm
Location: Netherlands

Re: RB1100AHx4 Dude Edition

Thu Jun 01, 2017 11:56 am

Running the RB1100AHx4 with Dude, L2TP IPSEC, Capsman, natting and firewall rules.
Huge improvement over my old RB2011.

One thing I miss is a POE out port for connecting my hap lite accespoint. Just saves a socket outlet.
Testing and working with: RB1100AHx4, CRS125, RB2011, RB1100AHx2, RB951G, RB850Gx2, RB450. RB411U
 
User avatar
chechito
Forum Guru
Forum Guru
Posts: 1756
Joined: Sun Aug 24, 2014 3:14 am
Location: Bogota Colombia
Contact:

Re: RB1100AHx4 Dude Edition

Thu Jun 01, 2017 7:12 pm

Running the RB1100AHx4 with Dude, L2TP IPSEC, Capsman, natting and firewall rules.
Huge improvement over my old RB2011.

One thing I miss is a POE out port for connecting my hap lite accespoint. Just saves a socket outlet.

i think another missing feature is the oled touchscreen
 
Siona
Frequent Visitor
Frequent Visitor
Posts: 83
Joined: Thu Jan 29, 2015 11:56 am

Re: RB1100AHx4 Dude Edition

Thu Jun 01, 2017 7:18 pm

I think there are 2 other things missing...
USB port and sfp slot.

Wysłane z mojego ONEPLUS A3003 przy użyciu Tapatalka
 
User avatar
bajodel
Long time Member
Long time Member
Posts: 545
Joined: Sun Nov 24, 2013 8:30 am
Location: Italy

Re: RB1100AHx4 Dude Edition

Wed Jun 07, 2017 9:51 pm

Since for me this is an ethernet router I don't miss usb for lte stuff (and there are plenty of other storage interfaces), but I strongly agree SFP is the biggest missing feature (2x SFP+ in my dreams).
I'm not an LCD big fan (I always disable it) because pegs cpu in small devices and it's almost useless on bigger ones when they are in racks.
Upgradable memory would be awesome also.
 
whatawonderfulworld
just joined
Posts: 10
Joined: Thu Dec 08, 2016 4:01 pm

Re: RB1100AHx4 Dude Edition

Thu Jun 22, 2017 7:44 pm

Can anyone who has one of these comment on the fan noise?
 
jebz
Member Candidate
Member Candidate
Posts: 247
Joined: Sun May 01, 2011 12:03 pm
Location: Australia

Re: RB1100AHx4 Dude Edition

Fri Jun 23, 2017 1:51 am

Can anyone who has one of these comment on the fan noise?
It's very quiet. There's no fan.
 
whatawonderfulworld
just joined
Posts: 10
Joined: Thu Dec 08, 2016 4:01 pm

Re: RB1100AHx4 Dude Edition

Fri Jun 23, 2017 3:18 pm

Oh ok, very nice. I wonder if there will be a cheaper non-dude edition. I don't have a huge need for the m.2 or sata which I assume could cut the cost quite a bit.

Oh, I guess it's just not on any list yet. Would love to know the price...
Screen Shot 2017-06-23 at 10.19.35 AM.png
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
 
SystemErrorMessage
Member
Member
Posts: 378
Joined: Sat Dec 22, 2012 9:04 pm

Re: RB1100AHx4 Dude Edition

Sat Jun 24, 2017 1:07 pm

the main disappointment for me is the lack of SODIMM ram slots and SFP.
 
fxwireless
just joined
Posts: 16
Joined: Tue May 29, 2007 3:12 pm

Re: RB1100AHx4 Dude Edition

Thu Jul 13, 2017 12:06 pm

I've just received my RB1100ahx4 but I cannot seem to see m2 60gb drive in partitions, is there something else I need to do?


Best,

fxwireless.
 
User avatar
normis
MikroTik Support
MikroTik Support
Posts: 24420
Joined: Fri May 28, 2004 11:04 am
Location: Riga, Latvia

Re: RB1100AHx4 Dude Edition

Thu Jul 13, 2017 12:20 pm

I've just received my RB1100ahx4 but I cannot seem to see m2 60gb drive in partitions, is there something else I need to do?
What do you mean by partitions? Secondary RouterOS install is only supported on the main disk. But you can use the M.2 SSD drive for storage, you don't need partitions menu for that.
No answer to your question? How to write posts
 
fxwireless
just joined
Posts: 16
Joined: Tue May 29, 2007 3:12 pm

Re: RB1100AHx4 Dude Edition

Thu Jul 13, 2017 12:22 pm

So all the dude data would be saved on the 60gb drive?
 
User avatar
normis
MikroTik Support
MikroTik Support
Posts: 24420
Joined: Fri May 28, 2004 11:04 am
Location: Riga, Latvia

Re: RB1100AHx4 Dude Edition

Thu Jul 13, 2017 1:26 pm

So all the dude data would be saved on the 60gb drive?
If you want, yes. Configure the disk in the "system -> disks" menu first.
No answer to your question? How to write posts
 
fxwireless
just joined
Posts: 16
Joined: Tue May 29, 2007 3:12 pm

Re: RB1100AHx4 Dude Edition

Thu Jul 13, 2017 1:43 pm

Thank you. I formatted the disc and now it shows up in files.

In settings now using the disk. Done.
 
bazeda
just joined
Posts: 1
Joined: Fri Jul 14, 2017 4:33 pm

Re: RB1100AHx4 Dude Edition

Fri Jul 14, 2017 4:46 pm

Hi everyone,

We've just received our RB1100AHx4 Dude Edition and faced a critical bug as for us. We can't establish a connection between bonding interface. We are trying to connect RB1100AHx4 Dude Edition to different vendors Cisco, Mikrotik, HP, FreeBSD server but every time without success.We use a simple configuration from Mikrotik side like:
/inteface bonding add slaves=ether1,ether2 mode=802.3ad lacp-rate=30secs link-monitoring=mii-type1 transmit-hash-policy=layer-2-and-3
The same configuration on our RB2011 works fine.

Did anybody else face the same issue and find a solution? I will be grateful for the help.
 
upower3
Member
Member
Posts: 395
Joined: Thu May 07, 2015 11:46 am

Re: RB1100AHx4 Dude Edition

Fri Jul 14, 2017 6:01 pm

We can't establish a connection between bonding interface.
"Nice" feature. Hope will be fixed soon!
 
User avatar
amt
Long time Member
Long time Member
Posts: 527
Joined: Fri Jan 16, 2015 2:05 pm

Re: RB1100AHx4 Dude Edition

Sat Jul 15, 2017 9:30 am

So all the dude data would be saved on the 60gb drive?
If you want, yes. Configure the disk in the "system -> disks" menu first.
Hi Normis,
formating with ext3 or fat32 ? which is better for routeros ?
 
IntrusDave
Forum Guru
Forum Guru
Posts: 1290
Joined: Fri May 09, 2014 4:36 am
Location: Rancho Cucamonga, CA

Re: RB1100AHx4 Dude Edition

Sat Jul 15, 2017 5:15 pm

So all the dude data would be saved on the 60gb drive?
If you want, yes. Configure the disk in the "system -> disks" menu first.
Hi Normis,
formating with ext3 or fat32 ? which is better for routeros ?
Just a guess - ext3, as it's native for Linux and has better corruption protection.
fat32 if you need to move data between the router and a PC.
David Joyce
Network & Security Engineer
Intrus Technologies, LLC.
Rancho Cucamonga, CA, USA
 
User avatar
docmarius
Forum Guru
Forum Guru
Posts: 1220
Joined: Sat Nov 06, 2010 12:04 pm
Location: Timisoara, Romania
Contact:

Re: RB1100AHx4 Dude Edition

Sat Jul 15, 2017 11:59 pm

fat32 if you need to move data between the router and a PC.
What's the logic behind this? The router has to read the file into RAM and send it, and the other way around on writing. And this has nothig to do with the undelying file system. So unless you want to move that SSD physically to a Windows PC there is no point in that.
Last edited by docmarius on Sun Jul 16, 2017 12:05 am, edited 1 time in total.
Torturing CCR1009-7G-1C-1S+, RB450G, RB750GL, RB951G-2HnD, RB960PGS, RB260GSP, OmniTIK 5HnD and NetMetal 922UAGS-5HPacD + R11e-5HnD in my home network.
 
msatter
Forum Guru
Forum Guru
Posts: 1383
Joined: Tue Feb 18, 2014 12:56 am
Location: Netherlands / Nīderlande

Re: RB1100AHx4 Dude Edition

Sun Jul 16, 2017 12:04 am

That is if you want to physical move the data.
Two RB760iGS (hEX S) in series. One does PPPoE and both do IKEv2.
Running:
RouterOS 6.47.beta.x / Winbox 3.21 / MikroTik APP 1.3.10
Android device owners, use https://github.com/M66B/NetGuard/releases (no root required)
 
User avatar
docmarius
Forum Guru
Forum Guru
Posts: 1220
Joined: Sat Nov 06, 2010 12:04 pm
Location: Timisoara, Romania
Contact:

Re: RB1100AHx4 Dude Edition

Sun Jul 16, 2017 12:06 am

That is if you want to physical move the data.
Physically move the disk, not the data....
Torturing CCR1009-7G-1C-1S+, RB450G, RB750GL, RB951G-2HnD, RB960PGS, RB260GSP, OmniTIK 5HnD and NetMetal 922UAGS-5HPacD + R11e-5HnD in my home network.
 
msatter
Forum Guru
Forum Guru
Posts: 1383
Joined: Tue Feb 18, 2014 12:56 am
Location: Netherlands / Nīderlande

Re: RB1100AHx4 Dude Edition

Sun Jul 16, 2017 12:19 am

You can't physical data by scraping it of the medium so it seems to be bound in some of magical way. ;-)
Two RB760iGS (hEX S) in series. One does PPPoE and both do IKEv2.
Running:
RouterOS 6.47.beta.x / Winbox 3.21 / MikroTik APP 1.3.10
Android device owners, use https://github.com/M66B/NetGuard/releases (no root required)
 
User avatar
docmarius
Forum Guru
Forum Guru
Posts: 1220
Joined: Sat Nov 06, 2010 12:04 pm
Location: Timisoara, Romania
Contact:

Re: RB1100AHx4 Dude Edition

Sun Jul 16, 2017 11:15 am

And then again, in our case one could unsolder the flash chips, scrape the top layes and do a destructive reading cell by cell :D

But seriously,, movig data between devices usually involves a read/write/delete operation, not moving the device itself. I know its just semantics but it dazzled me when I read that the file system could influence a "traditional" copy operation between devices.

Back on topic: FAT32 does not have provisions for restricting access rights to files and directories, so in an exposed system, EXT3 hase some major advantages from a security point of view.
Torturing CCR1009-7G-1C-1S+, RB450G, RB750GL, RB951G-2HnD, RB960PGS, RB260GSP, OmniTIK 5HnD and NetMetal 922UAGS-5HPacD + R11e-5HnD in my home network.
 
msatter
Forum Guru
Forum Guru
Posts: 1383
Joined: Tue Feb 18, 2014 12:56 am
Location: Netherlands / Nīderlande

Re: RB1100AHx4 Dude Edition

Sun Jul 16, 2017 11:33 am

Then you would be dazzled by a RaspberryPI that is a nice device however you can't do anything with it before you prepare a bootable medium on an other device. This medium is inserted into the RaspberryPI and then you can use it. Moving mediums is in the recover and repair business also common so one seeks for a format that is easy to use on different devices.
Two RB760iGS (hEX S) in series. One does PPPoE and both do IKEv2.
Running:
RouterOS 6.47.beta.x / Winbox 3.21 / MikroTik APP 1.3.10
Android device owners, use https://github.com/M66B/NetGuard/releases (no root required)
 
IntrusDave
Forum Guru
Forum Guru
Posts: 1290
Joined: Fri May 09, 2014 4:36 am
Location: Rancho Cucamonga, CA

Re: RB1100AHx4 Dude Edition

Mon Jul 17, 2017 12:20 am

fat32 if you need to move data between the router and a PC.
What's the logic behind this? The router has to read the file into RAM and send it, and the other way around on writing. And this has nothig to do with the undelying file system. So unless you want to move that SSD physically to a Windows PC there is no point in that.
I find it much simpler and faster to open the router, remove the SSD, plug it into a PC and copy 60G, than to trust the built in SMB server, or FTP/Winbox/sftp.
And yes, I do I have a "Dude Edition" with more than 60G of data stored in it. It currently has two 256GB SSD collecting blacklist data.

Though, for my purposes, I use EXT3, as my macOS systems can read it.
David Joyce
Network & Security Engineer
Intrus Technologies, LLC.
Rancho Cucamonga, CA, USA
 
User avatar
normis
MikroTik Support
MikroTik Support
Posts: 24420
Joined: Fri May 28, 2004 11:04 am
Location: Riga, Latvia

Re: RB1100AHx4 Dude Edition

Mon Jul 17, 2017 8:58 am

Hi everyone,

We've just received our RB1100AHx4 Dude Edition and faced a critical bug as for us. We can't establish a connection between bonding interface. We are trying to connect RB1100AHx4 Dude Edition to different vendors Cisco, Mikrotik, HP, FreeBSD server but every time without success.We use a simple configuration from Mikrotik side like:
/inteface bonding add slaves=ether1,ether2 mode=802.3ad lacp-rate=30secs link-monitoring=mii-type1 transmit-hash-policy=layer-2-and-3
The same configuration on our RB2011 works fine.

Did anybody else face the same issue and find a solution? I will be grateful for the help.
Please contact MikroTik support with important issues. Forum is not 100% monitored by staff. I will send it now, but in future, please remember that support is where these need to go first.
No answer to your question? How to write posts
 
lythanhlam88
just joined
Posts: 1
Joined: Wed Mar 07, 2018 5:40 am

Re: RB1100AHx4 Dude Edition

Wed Mar 07, 2018 5:43 am

i have some question. RB1100AHx4 Dude Edition have firewall , load boarlacing, VPN ????????, Thanks alot
 
jarda
Forum Guru
Forum Guru
Posts: 7602
Joined: Mon Oct 22, 2012 4:46 pm

Re: RB1100AHx4 Dude Edition

Thu Mar 08, 2018 6:47 pm

Yes.
 
upower3
Member
Member
Posts: 395
Joined: Thu May 07, 2015 11:46 am

Re: RB1100AHx4 Dude Edition

Thu Mar 08, 2018 11:35 pm

Does x4 that good over 3011? Bypass etc sounds good but the cpu is a bit out of mainstream (ccrs are tile)...

But I do like dual psu!
 
jarda
Forum Guru
Forum Guru
Posts: 7602
Joined: Mon Oct 22, 2012 4:46 pm

Re: RB1100AHx4 Dude Edition

Fri Mar 09, 2018 12:30 am

Rb1100dx4 is definitely much better than rb3011. All depend on your needs...
 
upower3
Member
Member
Posts: 395
Joined: Thu May 07, 2015 11:46 am

Re: RB1100AHx4 Dude Edition

Sun Mar 11, 2018 5:35 pm

Rb1100dx4 is definitely much better than rb3011. All depend on your needs...
It definetely looks like 3011 series is out of priority for MT team. Strange to see that while 2011 was quite intensively used and sold for years.

But surely x4 looks like very promising unit. Two PSU, powerful, crypto hw-accelerated, and less expensive than 1009 (the one that also has 2 psu).

P.S. Quite interesing how ethernet bypass works!
 
yHuKyM
newbie
Posts: 33
Joined: Mon Aug 16, 2004 10:53 am

Re: RB1100AHx4 Dude Edition

Wed Mar 21, 2018 5:01 pm

1100AHx4 would be the best fit, if it had the SFP port, the LCD and the USB. The lack of SFP is particularly strange.
 
upower3
Member
Member
Posts: 395
Joined: Thu May 07, 2015 11:46 am

Re: RB1100AHx4 Dude Edition

Thu Mar 22, 2018 7:27 am

1100AHx4 would be the best fit, if it had the SFP port, the LCD and the USB. The lack of SFP is particularly strange.
Then noone will buy CCRs, so this is the market question I suppose.
 
yHuKyM
newbie
Posts: 33
Joined: Mon Aug 16, 2004 10:53 am

Re: RB1100AHx4 Dude Edition

Thu Mar 22, 2018 8:56 am

1100AHx4 would be the best fit, if it had the SFP port, the LCD and the USB. The lack of SFP is particularly strange.
Then noone will buy CCRs, so this is the market question I suppose.
Not sure about that. CCR has no switch chip and each interface is directly connected to the CPU. When routing between multiple interfaces, it will run circles around RB1100 all day long without a sweat. When using QoS and L7 firewall, CCR will shine even brighter.
So, for pure routing - CCR. For core router - CCR. For Service Providers - CCR.
But for a remote branch/office where you have 1-2 WANs and the rest of the ports will be used on LANs, the RB1100 has switch groups and fits the needs better.

To be honest, I bought my first 2011 just because the LCD and the SFP. And it was love from the first sight :)
Since then, I have deployed many more. At some point around Q4 this year I will start replacing them because of the increasing VPN traffic. Probably with 3011 (given there is still no 1100 with SFP, LCD and USB) for the remote locations.
Last edited by yHuKyM on Thu Mar 22, 2018 9:26 am, edited 1 time in total.
 
upower3
Member
Member
Posts: 395
Joined: Thu May 07, 2015 11:46 am

Re: RB1100AHx4 Dude Edition

Thu Mar 22, 2018 9:06 am

1100ahx4 is the best as for money for value. 3011 is not under development (one model so far and no news on this side).

Nice to have 24 gig ports, 2 sfp and 2 sfp+ in one device, with switch chips. Best branch office device )

And, to be honest, small PBX software inside ))
 
User avatar
azurtem
Trainer
Trainer
Posts: 216
Joined: Mon May 16, 2011 5:35 pm
Location: Nice, France
Contact:

Re: RB1100AHx4 Dude Edition

Fri Jun 08, 2018 12:08 pm

I have an urgent order for a standard RB1100AHx4, but we only have DE in stock
If I remove the SSD drive do I end up with a regular RB11AHx4 or is this approach not advisable ?
 
User avatar
raystream
Frequent Visitor
Frequent Visitor
Posts: 55
Joined: Tue Mar 20, 2018 6:56 pm
Location: Germany
Contact:

Re: RB1100AHx4 Dude Edition

Fri Jun 08, 2018 1:36 pm

The standard edition and the dude edition are nearly the same.
the only difference is that the dude edition have the sata and m2 connectors populatet on the pcb.
----------
WASN
Wide Area Sensor Network

www.wasn.eu
 
User avatar
azurtem
Trainer
Trainer
Posts: 216
Joined: Mon May 16, 2011 5:35 pm
Location: Nice, France
Contact:

Re: RB1100AHx4 Dude Edition

Fri Jun 08, 2018 1:45 pm

Thanks Ray
 
racerx
just joined
Posts: 1
Joined: Thu Jun 21, 2018 3:47 am

Re: RB1100AHx4 Dude Edition

Thu Jun 21, 2018 4:16 am

Hi Bro..

I got a problem with my RB1100AHx4 Dude Edition, i dont know this is a brute attack force or something else.. i can not enter to winbox and appear identity status Hacked i try to factory reset this router with 30-30-30 method, Netinstall and jumper and all the way do didnt work, so any other user solved this problem before? or any method to factory reset this router?
 
jacinto
just joined
Posts: 2
Joined: Wed Feb 27, 2019 7:31 pm

Re: RB1100AHx4 Dude Edition

Wed Feb 27, 2019 7:46 pm

I have the same problem and I can not fix it.
Will there be someone who knows how to solve this problem?

Who is online

Users browsing this forum: Baidu [Spider] and 14 guests