Community discussions

 
weixvenum
newbie
Topic Author
Posts: 28
Joined: Tue Jan 30, 2018 9:50 am

(RESOLVED) Hap AC lite RB952Ui-5ac2nD ports LED light not turning on

Tue Jan 30, 2018 9:59 am

Hi,

i just bought a device much for my excitement i plugged the cables and turned it on. the lights on the back where the cables are connected are turning on, those are the PWR and USR light. but not the port light on the top, port1 - port5 LEDs. im sure the cables are workign since i have just unplugged them form my network and transfer it to the HAP router. But to make sure ive tested them back and they are working fine. i tried the RES - reset on the back of the modem, hold it, turned the power and hold it still and waited for the USR light to blink. It did but still teh same..its been an hour now and im not able to use it still. Can you help me? or should i have it replaced?

thanks in advance im not a pro for mikrotik.
Last edited by weixvenum on Tue Mar 06, 2018 10:19 pm, edited 1 time in total.
 
User avatar
WirtelPL
newbie
Posts: 34
Joined: Sat Nov 11, 2017 11:22 am
Location: Poland

Re: Hap AC lite RB952Ui-5ac2nD ports LED light not turning on

Mon Feb 12, 2018 10:19 pm

Check: System -> LEDs -> All LEDs off: never. This from TikApp path, not Winbox currently.
RB951G-2HnD for home production
RBmAP2nD | RB952Ui-5ac2nD-TC for home lab
 
weixvenum
newbie
Topic Author
Posts: 28
Joined: Tue Jan 30, 2018 9:50 am

Re: Hap AC lite RB952Ui-5ac2nD ports LED light not turning on  [SOLVED]

Tue Mar 06, 2018 10:18 pm

thanks for the reply.

everything is good now. it seems i really had an issue with the software. i used the netinstall.

thanks again^^

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 17 guests