Community discussions

 
User avatar
mramos
Member Candidate
Member Candidate
Topic Author
Posts: 230
Joined: Sun Nov 23, 2008 1:05 am
Location: S. B do Campo - SP - Brazil

RB1100AH-X2 clock settings

Fri Feb 02, 2018 3:52 am

Hi there;

Does an 1100AH-X2 run @ 1333MHz clock? By default = 1066MHz. Using 533MHz DDR btw.

Any thoughts?

Thanks!!!
Marcus Ramos
Electronics Technician
(Microwave HW, RF, antennas, propagation)
S.Paulo - Brazil
 
User avatar
vadimbn
Frequent Visitor
Frequent Visitor
Posts: 60
Joined: Sun Aug 25, 2013 6:41 pm
Location: Russia, Berdsk
Contact:

Re: RB1100AH-X2 clock settings

Fri Feb 02, 2018 6:46 am

Does an 1100AH-X2 run @ 1333MHz clock? By default = 1066MHz. Using 533MHz DDR btw.
Yes, he fine run @1333 MHz. More than 4 years he worked in our datacenter at this frequiency without any problems, and he was changed to RB1100AHx4 (who also fine runs now @1600MHz).
Veni. Vidi. Feci.
RBSXTLTE3-7, CRS326-24G-2S+RM, RB850Gx2, RBMRTG, RB1100AHx4, RB750Gr3, RBD52G-5HacD2HnD-TC, Woobm-USB

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 11 guests