Community discussions

 
AdamJ13
just joined
Topic Author
Posts: 1
Joined: Wed Oct 31, 2018 3:53 pm

PoE in on eth1 shuts RB2011 down

Wed Oct 31, 2018 5:43 pm

We have been using the RB2011 boards for some time now and have just recently experienced two units that will shut down when eth1 is plugged into a cisco poe switch. Works great when the poe is turned off on the switch port but is there any explanation as to why our past units are fine and only recently have gotten two that will not power when connected to cisco poe switch. We currently have 1 unit that is working great and 1 that will not power on the same cisco switch with switch ports setup identical.
 
User avatar
Steveocee
Forum Guru
Forum Guru
Posts: 1110
Joined: Tue Jul 21, 2015 10:09 pm
Location: UK
Contact:

Re: PoE in on eth1 shuts RB2011 down

Thu Nov 01, 2018 1:54 pm

We have been using the RB2011 boards for some time now and have just recently experienced two units that will shut down when eth1 is plugged into a cisco poe switch. Works great when the poe is turned off on the switch port but is there any explanation as to why our past units are fine and only recently have gotten two that will not power when connected to cisco poe switch. We currently have 1 unit that is working great and 1 that will not power on the same cisco switch with switch ports setup identical.
"PoE in input Voltage 8-30 V "
https://mikrotik.com/product/RB2011UiAS-IN

Cisco PoE is 48v.
Steve "Steveocee" Carter
PC Gamer, Airsofter, MikroTik Nerd
My Website - My MikroTik Tutorials

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 18 guests