Community discussions

 
garlicbulb
newbie
Topic Author
Posts: 46
Joined: Mon Jul 25, 2011 12:41 am

Ethernet problem with Cisco and V6.43.7

Mon Dec 17, 2018 7:00 am

We have a bank of five CRS125-24G-1S. We also have a Cisco WS-C3560-24PS switch

One CRS was upgraded to V6.43.7. That unit will not connect to the Cisco. The symptom is that both units (Cisco and Mikrotik) have flashing link lights. The Cisco is logging ethernet up, ethernet down a few seconds apart.

I tried turning off auto-neg and locking the Mikrotik's port to combinations of speed and duplex without any success.

Moving the connection back to a CRS running V6.43.4 resolves the problem.
 
shiyiqiang08
Frequent Visitor
Frequent Visitor
Posts: 53
Joined: Wed Dec 05, 2018 7:35 am

Re: Ethernet problem with Cisco and V6.43.7

Mon Dec 17, 2018 7:37 am

We have a bank of five CRS125-24G-1S. We also have a Cisco WS-C3560-24PS switch

One CRS was upgraded to V6.43.7. That unit will not connect to the Cisco. The symptom is that both units (Cisco and Mikrotik) have flashing link lights. The Cisco is logging ethernet up, ethernet down a few seconds apart.

I tried turning off auto-neg and locking the Mikrotik's port to combinations of speed and duplex without any success.

Moving the connection back to a CRS running V6.43.4 resolves the problem.
my ros rb3011 upgrade the latest version
the cpu get 100% after 5days
the new version is not stable, i downgrade my ros ,it works fine.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 10 guests