Community discussions

 
Jobius
just joined
Topic Author
Posts: 1
Joined: Thu Aug 29, 2019 7:46 pm

PowerBox Pro and copper SFPs

Thu Aug 29, 2019 7:52 pm

I've been trying to get the PowerBox Pro to work with copper SFPs, and haven't had any success with 1G or 10G SFPs. I never get a link. I have tried turning off auto-negotiation and forcing 1Gbps. Has anyone successfully used a copper SFP in a PowerBox Pro? Which one(s) work for you?
 
mistry7
Forum Guru
Forum Guru
Posts: 1280
Joined: Tue Oct 13, 2009 11:57 am
Location: Germany

Re: PowerBox Pro and copper SFPs

Fri Aug 30, 2019 11:40 am

What type of SFP?
The Mikrotik one?
 
server8
Member
Member
Posts: 380
Joined: Fri Apr 22, 2011 1:27 pm

Re: PowerBox Pro and copper SFPs

Fri Aug 30, 2019 12:48 pm

We use opton, mikrotik, oem copper SFP module witout any problem with hexpoe /powe box pro

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests