Community discussions

MikroTik App
 
ruHoron
just joined
Topic Author
Posts: 1
Joined: Sat Nov 23, 2019 10:06 pm

I bought 100 rbm33g. None are loading.

Sat Nov 23, 2019 10:15 pm

Hello all. I bought 100 rbm33g. None are loading.
1. I use net install for load firmware
Image

2. Firmware load process
Image

3. After installation and reboot
Image

4. Compare boot process working rb33g and new routers
Image

What would you recommend me to do? Thanks in advance.

Russian thead:
https://forummikrotik.ru/viewtopic.php? ... 080#p67080
 
mkx
Forum Guru
Forum Guru
Posts: 4338
Joined: Thu Mar 03, 2016 10:23 pm

Re: I bought 100 rbm33g. None are loading.

Sun Nov 24, 2019 1:39 pm

If these are new units under warranty, then you should contact your reseller for getting a replacement. If they are second-hand, then the seller screwed you ...
Either NAND chips are all faulty or they are missing altogether (there should be 16MB FLASH storage). License is "burned" on the NAND chips, it's not there hence the "demo license expired" message.
BR,
Metod
 
User avatar
chechito
Forum Guru
Forum Guru
Posts: 1772
Joined: Sun Aug 24, 2014 3:14 am
Location: Bogota Colombia
Contact:

Re: I bought 100 rbm33g. None are loading.

Sun Nov 24, 2019 4:28 pm

i cant read anything in images (too small)


Do you try to drive traffic to your own forum?
 
Reinis
MikroTik Support
MikroTik Support
Posts: 78
Joined: Wed Jan 02, 2019 12:14 pm
Location: Latvia
Contact:

Re: I bought 100 rbm33g. None are loading.

Mon Nov 25, 2019 9:58 am

What would you recommend me to do? Thanks in advance.
Please contact support@mikrotik.com providing few S/N and Software-ID's of the faulty devices

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 27 guests