Community discussions

 
lcrhea25
Member Candidate
Member Candidate
Topic Author
Posts: 114
Joined: Wed Nov 29, 2006 4:30 pm

RB 133 as AP

Sat Jun 30, 2007 12:21 am

Will a RouterBoard 133 work as a wireless AP?

Thank you
 
User avatar
mkbatur
newbie
Posts: 44
Joined: Fri Aug 18, 2006 9:45 am
Location: Turkey & Cyprus

Re: RB 133 as AP

Sat Jun 30, 2007 8:44 am

Yes.
 
msorensen
Frequent Visitor
Frequent Visitor
Posts: 68
Joined: Mon May 23, 2005 11:47 pm
Location: California

Re: RB 133 as AP

Mon Jul 02, 2007 7:50 am

I just built a couple of AP's for subscribers using RB133's (not RB133C)... Still too expensive to compete with off the shelf cheap-o wireless routers, but OK when some special needs exist.

RB133's come with Level 4 license.

Early versions of the RB133C came with Level 4, though I believe that they are now, or will soon be coming with Level 3 license.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 13 guests