Community discussions

MikroTik App
 
mazout
just joined
Topic Author
Posts: 4
Joined: Tue May 29, 2007 7:06 pm

Alix3c2 and MikroTik

Thu Dec 27, 2007 7:42 pm

I have bought http://www.pcengines.ch/alix3c2.htm but i could NOT install Mikrotik. I have install MT in the Compact Flash but it could NOT boot from the CF. Is there any support for alix3c2 from MT?

Any ideas how can i use Mikrotik in alix3c2??? Please help....!!!!!!!!!!!!!!

Thanks
 
User avatar
normis
MikroTik Support
MikroTik Support
Posts: 24493
Joined: Fri May 28, 2004 11:04 am
Location: Riga, Latvia

Re: Alix3c2 and MikroTik

Fri Dec 28, 2007 9:47 am

contact the manufacturer. we haven't tested this device.
No answer to your question? How to write posts
 
mazout
just joined
Topic Author
Posts: 4
Joined: Tue May 29, 2007 7:06 pm

Re: Alix3c2 and MikroTik

Fri Dec 28, 2007 2:52 pm

contact the manufacturer. we haven't tested this device.
I have just contacted with manufacturer and he told me to try a different compact flash because mikrotik i very picky about CFs . Do you know what type of cf to use?

thanks
 
User avatar
normis
MikroTik Support
MikroTik Support
Posts: 24493
Joined: Fri May 28, 2004 11:04 am
Location: Riga, Latvia

Re: Alix3c2 and MikroTik

Fri Dec 28, 2007 4:58 pm

Not sure if that will help. Strange suggestion. Anyway use good brand, sandisk or lexar or similar.
No answer to your question? How to write posts
 
nowires
Frequent Visitor
Frequent Visitor
Posts: 51
Joined: Thu Apr 05, 2007 5:51 pm

Re: Alix3c2 and MikroTik

Sun Dec 30, 2007 8:09 pm

First, you must use x86 version. Second, try with 256MB Kingston CF.

I had many problems with 512+ MB from Trascend in my WRAPs boards.
 
mazout
just joined
Topic Author
Posts: 4
Joined: Tue May 29, 2007 7:06 pm

Re: Alix3c2 and MikroTik

Thu Jan 03, 2008 1:56 am

First, you must use x86 version. Second, try with 256MB Kingston CF.

I had many problems with 512+ MB from Trascend in my WRAPs boards.
I have tried without any result 1Gb kingston 512 sandisk and 128 noname. With Kingstone and sandisk it starts to boot and it writes "ok ready" but after that nothing. It suppose that after "ok ready" MIKTOTIK login will appear but unfortunately nothing happens.

Any others ideas???
 
cmit
Forum Guru
Forum Guru
Posts: 1552
Joined: Fri May 28, 2004 12:49 pm
Location: Germany

Re: Alix3c2 and MikroTik

Tue Jan 08, 2008 3:16 pm

Do you have the latest BIOS on your ALIX board?
There seem to be some boot/install issues with older BIOS versions.
Get the current one from the manufacturer website...
Best regards,
Christian Meis
 
User avatar
normis
MikroTik Support
MikroTik Support
Posts: 24493
Joined: Fri May 28, 2004 11:04 am
Location: Riga, Latvia

Re: Alix3c2 and MikroTik

Tue Jan 08, 2008 3:20 pm

I didn't say that they fixed it. No idea
No answer to your question? How to write posts
 
mazout
just joined
Topic Author
Posts: 4
Joined: Tue May 29, 2007 7:06 pm

Re: Alix3c2 and MikroTik

Thu Jan 10, 2008 1:05 pm

I have updated with the last firmware but i have the same problem. Now I have ordered a kingston 256 compact flash. Last try.........

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 76 guests