Community discussions

MikroTik App
 
marlb
just joined
Topic Author
Posts: 1
Joined: Wed Jun 22, 2011 6:40 am

routerboard 1000 dead after reset c229 configuration

Wed Jun 22, 2011 7:24 am

routerboard 1000 dead after reset c229 configuration.

It cant even boot pass 1st kernel router layer. Anyone encounter that before??
 
User avatar
sergejs
MikroTik Support
MikroTik Support
Posts: 6624
Joined: Thu Mar 31, 2005 3:33 pm
Location: Riga, Latvia
Contact:

Re: routerboard 1000 dead after reset c229 configuration

Wed Jun 22, 2011 9:34 am

Provide us with console output you get from RouterBOARD 1000.
Have you tried to reinstall RouterBOARD by Netinstall?
 
comaco
just joined
Posts: 15
Joined: Wed Nov 21, 2007 8:29 pm

Re: routerboard 1000 dead after reset c229 configuration

Wed Nov 30, 2011 11:18 am

Hi all.

We have exactly the same problem with one of us RB1000. After a reboot (order in the Winbox to restart the system), the RB1000 is not responding.
We use the console to connect it, but it doesn´t show anything. We can´t connect to the Boot loader because it doesn´t show.

Someone had the same problem and could help us?

Thanks in advance.
 
User avatar
MichelePietravalle
Trainer
Trainer
Posts: 99
Joined: Sun Apr 19, 2009 9:03 pm

Re: routerboard 1000 dead after reset c229 configuration

Tue Jan 03, 2012 10:06 am

i have a similar problem on a routerboard. i need to perform two reboot in order to have properly running rb/1000. in console log a have some messages regardin kernel crash, i will post i next days.
a netinstall will fix all.
 
BruniderBruns
just joined
Posts: 2
Joined: Thu Mar 14, 2013 9:58 pm

Re: routerboard 1000 dead after reset c229 configuration

Thu Mar 14, 2013 10:00 pm

Hi all.

We have exactly the same problem with one of us RB1000. After a reboot (order in the Winbox to restart the system), the RB1000 is not responding.
We use the console to connect it, but it doesn´t show anything. We can´t connect to the Boot loader because it doesn´t show.

Someone had the same problem and could help us?

Thanks in advance.
Exakt the same problem. Any Ideas?
 
BruniderBruns
just joined
Posts: 2
Joined: Thu Mar 14, 2013 9:58 pm

Re: routerboard 1000 dead after reset c229 configuration

Thu Mar 14, 2013 10:14 pm

I have a other routerboard in the same local network. Can i try to boot it from the other routerboard?

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 16 guests