Community discussions

 
MacLean
newbie
Topic Author
Posts: 48
Joined: Sat Feb 09, 2013 7:30 pm

SXT...shows up in Netinstall but...

Thu Feb 14, 2013 6:02 pm

So SXT...RouterOS upgrade...bumped the ethernet cable and lost power in the middle. No problem...opened up Netinstall...computer configured with fixed IP and Netboot set to the next address...SXT shows up...click on the SXT...click on 5.23 npk file...click install...

And ten seconds later it says Ready - install - no reboot button.

Played with this over and over again and gave up. Anyone have any ideas?

-Mac
 
User avatar
nickshore
Member
Member
Posts: 473
Joined: Thu Mar 03, 2005 4:14 pm
Location: Suffolk, UK.
Contact:

Re: SXT...shows up in Netinstall but...

Thu Feb 14, 2013 6:05 pm

Do you have the latest netinstall ??

Otherwise try installing 5.22 first.

NIck.
Nick Shore MTCNA MTCWE MTCRE MTCINE MTCTCE
LinITX.com - MultiThread Consultants
Get your MikroTik RBs and Training: http://linitx.com/brand/mikrotik
Official UK MikroTik Distributor
IRC chan: #routerboard on irc.z.je (IPv4 and IPv6)
 
MacLean
newbie
Topic Author
Posts: 48
Joined: Sat Feb 09, 2013 7:30 pm

Re: SXT...shows up in Netinstall but...

Fri Feb 15, 2013 8:01 pm

I tried everything from 5.12 up and same thing every time. Most of the forum posts about any routerboard exhibiting this behavior say they RMA'd the unit. I'm way out in the middle of nowhere and a long way away from more parts.

-Mac
 
User avatar
nickshore
Member
Member
Posts: 473
Joined: Thu Mar 03, 2005 4:14 pm
Location: Suffolk, UK.
Contact:

Re: SXT...shows up in Netinstall but...

Fri Feb 15, 2013 8:20 pm

did you actually download the latest netinstall though ?
Nick Shore MTCNA MTCWE MTCRE MTCINE MTCTCE
LinITX.com - MultiThread Consultants
Get your MikroTik RBs and Training: http://linitx.com/brand/mikrotik
Official UK MikroTik Distributor
IRC chan: #routerboard on irc.z.je (IPv4 and IPv6)
 
MacLean
newbie
Topic Author
Posts: 48
Joined: Sat Feb 09, 2013 7:30 pm

Re: SXT...shows up in Netinstall but...

Sat Feb 16, 2013 1:22 pm

Yes. I used NetInstall 5.17 and on a whim tried NetInstall 5.14. Tried both using every version of firmware back to 5.12.

-Mac

Who is online

Users browsing this forum: MSN [Bot] and 19 guests