Community discussions

MUM Europe 2020
 
WirelessRudy
Forum Guru
Forum Guru
Topic Author
Posts: 3089
Joined: Tue Aug 08, 2006 5:54 pm
Location: Spain

SXT-Lite5 reseting to factory default after boot

Mon Apr 08, 2013 1:58 pm

I have this SXT-Lite5 working for some days fine but since two days this unit eachtime when it is rebooted (warm or cold) the unit is back to factory default settings.

Anybody any clues?
Running ROS5.24 with updated firmware.

I have now some 35 SXT-Lites running and one had a one of the chains not transmitting good (10dB less than the other chain) and now this one, after two weeks (with daily power shut offs) this unit only likes to move back to his factory default status. I'll send it RMA but has anyone similar experiances?
Show your appreciation of this post by giving me Karma! Thanks.

Rudy R. Puister

WISP operator based on MT routerboard & ROS.
 
User avatar
honzam
Forum Guru
Forum Guru
Posts: 2297
Joined: Wed Feb 27, 2008 10:27 pm
Location: Czech Republic

Re: SXT-Lite5 reseting to factory default after boot

Mon Apr 08, 2013 7:10 pm

LAN, FTTx, Wireless. ISP operator
 
WirelessRudy
Forum Guru
Forum Guru
Topic Author
Posts: 3089
Joined: Tue Aug 08, 2006 5:54 pm
Location: Spain

Re: SXT-Lite5 reseting to factory default after boot

Tue Apr 09, 2013 2:12 am

No rust on mine.... RMA
Show your appreciation of this post by giving me Karma! Thanks.

Rudy R. Puister

WISP operator based on MT routerboard & ROS.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 24 guests