Community discussions

MUM Europe 2020
 
Nanflexal
Member Candidate
Member Candidate
Topic Author
Posts: 113
Joined: Wed Sep 16, 2009 7:34 am

input does not match any value of interface

Wed Jul 03, 2013 9:12 am

Guys,

i'm trying to make load balancing but i'm stuck with message:


[admin@MikroTik] /ip address> add address=1.1.1.50/24 network=1.1.1.0 broadcast=
1.1.1.255 interface=Local comment="" \
\... disabled=no
input does not match any value of interface

MikroTik RouterOS 4.11 (c) 1999-2010 http://www.mikrotik.com/


how to get ride of this problem. please help asap.


Thanks
 
kgninfos
Member
Member
Posts: 387
Joined: Thu Jun 21, 2012 7:34 pm
Location: Earth
Contact:

Re: input does not match any value of interface

Wed Jul 03, 2013 11:29 am

first of all upgrade your ROS verison
then verify if the Interface with name Local exists in /interface print
 
Nanflexal
Member Candidate
Member Candidate
Topic Author
Posts: 113
Joined: Wed Sep 16, 2009 7:34 am

Re: input does not match any value of interface

Wed Jul 03, 2013 3:18 pm

first of all upgrade your ROS verison
then verify if the Interface with name Local exists in /interface print
thanks. I manage to fix it but i'm having other issue right now.

i have 3 dsl line with 10 Mb each line and it's being configure for load balancing but i'm having problem with PPOE Server, when i try to dial, there is an error "cannot obtain from the server
something like that.
 
Bas2033
just joined
Posts: 5
Joined: Sat May 05, 2018 1:01 pm

Re: input does not match any value of interface

Wed May 23, 2018 2:45 pm

thanks. I manage to fix it but i'm having other issue right now.

Well how did u manage ?

Who is online

Users browsing this forum: sergi00 and 30 guests