Community discussions

 
w0lt
Member
Member
Topic Author
Posts: 484
Joined: Wed Apr 02, 2008 2:12 pm
Location: Minnesota USA

CCR1009 Switch Chip

Sun Jun 08, 2014 5:34 am

How do you access the switch chip that is connected to ports 1-4 ?
I see no menu for it from Winbox or CLI.
Has there been a last minute change and all ethernet ports are connected to the CPU, pr am I just missing something ?

-tp
MTCNA - 2011

" The Bitterness of Poor Quality Remains Long After the Sweetness of Low Price is Forgotten "

Image
 
User avatar
Belgarion186
Frequent Visitor
Frequent Visitor
Posts: 57
Joined: Thu Jan 23, 2014 3:33 am

Re: CCR1009 Switch Chip

Sun Jun 08, 2014 6:09 am

How do you access the switch chip that is connected to ports 1-4 ?
I see no menu for it from Winbox or CLI.
Has there been a last minute change and all ethernet ports are connected to the CPU, pr am I just missing something ?

-tp
From CLI :
interface ethernet set ether2,ether3,ether4 master-port=ether1

Worked flawlessly on my CCR1009.
 
w0lt
Member
Member
Topic Author
Posts: 484
Joined: Wed Apr 02, 2008 2:12 pm
Location: Minnesota USA

Re: CCR1009 Switch Chip

Sun Jun 08, 2014 8:45 pm

How do you access the switch chip that is connected to ports 1-4 ?
I see no menu for it from Winbox or CLI.
Has there been a last minute change and all ethernet ports are connected to the CPU, pr am I just missing something ?

-tp
From CLI :
interface ethernet set ether2,ether3,ether4 master-port=ether1

Worked flawlessly on my CCR1009.

That did it !!

Thanks :)
MTCNA - 2011

" The Bitterness of Poor Quality Remains Long After the Sweetness of Low Price is Forgotten "

Image

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests