Community discussions

MikroTik App
 
akmodi
just joined
Topic Author
Posts: 12
Joined: Wed Dec 23, 2020 9:09 pm

how to reset MIKROTIK RB911G-2HPND

Sun May 09, 2021 3:16 pm

hi, Just checking -- how do I reset this ? Have tried the paperclip to the 2 piece metal coin / circle -- without luck.

BTW: I've forgotten the password. Thanks
 
Dude2048
Member Candidate
Member Candidate
Posts: 140
Joined: Thu Sep 01, 2016 4:04 pm

Re: how to reset MIKROTIK RB911G-2HPND

Sun May 09, 2021 4:05 pm

No power.
Push the button and keep it pressed.
Plug in the powercable.
Wait until user led starts blinking.
Release the clip
 
akmodi
just joined
Topic Author
Posts: 12
Joined: Wed Dec 23, 2020 9:09 pm

Re: how to reset MIKROTIK RB911G-2HPND

Sun May 09, 2021 6:15 pm

No power.
Push the button and keep it pressed.
Plug in the powercable.
Wait until user led starts blinking.
Release the clip
Hi Dude2048, Thanks for your reply.
I have POE -- so no power cable -- or would it be the same ?
"Push the button and keep it pressed." -- what button is this? Thanks
 
Dude2048
Member Candidate
Member Candidate
Posts: 140
Joined: Thu Sep 01, 2016 4:04 pm

Re: how to reset MIKROTIK RB911G-2HPND

Sun May 09, 2021 6:24 pm

A small hole with reset written. Paperclip needed. Poe should work.
 
akmodi
just joined
Topic Author
Posts: 12
Joined: Wed Dec 23, 2020 9:09 pm

Re: how to reset MIKROTIK RB911G-2HPND

Sun May 09, 2021 6:31 pm

Hi Dude2048, Thanks again for your reply.

I have the board only -- so there's no reset button

https://www.gowifi.co.nz/images/stories ... -2HPND.jpg

Thanks
 
Dude2048
Member Candidate
Member Candidate
Posts: 140
Joined: Thu Sep 01, 2016 4:04 pm

Re: how to reset MIKROTIK RB911G-2HPND

Sun May 09, 2021 7:21 pm

https://m.youtube.com/watch?v=rv3vVamcSbk

I assumed there was a button. There is not. The two half moon is the reset.
 
akmodi
just joined
Topic Author
Posts: 12
Joined: Wed Dec 23, 2020 9:09 pm

Re: how to reset MIKROTIK RB911G-2HPND

Mon May 10, 2021 1:10 am

OK -- guys - got it working -- I must have erroneously pressed CAPSLOCK when I put in the password.

Thought about it -- and I'm in. Thanks chaps.

Who is online

Users browsing this forum: honzam and 44 guests