Page 1 of 1

Link NLOS

Posted: Thu Aug 31, 2006 2:57 am
by murdock
I be try to make a link to 1.3 Km and i cant connect two sedes.

Iwas try with SR2 an RB532 and nothing because two cell Radio base make noise and catch my signal. and the espectrum is very saturate in this area.

I was try with SR5 and the radios can see the SSID, i configured with NStreme. Another problem is that this link dont have Line of sight.

I have many antennas to try the link and many mini pci but only 2.4 Ghz and 5 Ghz.

I need 6 Mbps for this link. and 45 ms for ttl

Re: Link NLOS

Posted: Thu Aug 31, 2006 3:28 am
by aitsecurity
I be try to make a link to 1.3 Km and i cant connect two sedes.

Iwas try with SR2 an RB532 and nothing because two cell Radio base make noise and catch my signal. and the espectrum is very saturate in this area.

I was try with SR5 and the radios can see the SSID, i configured with NStreme. Another problem is that this link dont have Line of sight.

I have many antennas to try the link and many mini pci but only 2.4 Ghz and 5 Ghz.

I need 6 Mbps for this link. and 45 ms for ttl
te lo digo en español, esta muy dificil, obtener 6 mbps, sin la linea de vista, ni de rebote. en todo caso habria que probarlo en 2.4 y no en 5 .

suerte

Posted: Fri Sep 01, 2006 1:47 am
by maximan
or try OFDM or Nlos 900mhz (like canopy)

Maxi.

Posted: Sat Sep 02, 2006 8:34 pm
by shielder
u can try using 900mhz mini-pci card. It's NLOS. Ubiquiti is nice.

Posted: Sun Sep 03, 2006 9:41 am
by jober
you should try playing with 5 and 10mhz channels. They work pritty well thru trees.

Posted: Thu Dec 21, 2006 3:04 am
by cibernet
visita el foro mikrotik en español http://www.noczero.com/foromikrotik/phpBB2
1- Don´t double post.
2- As I said on other topic "STOP SPAMMING"