Community discussions

MUM Europe 2020
 
User avatar
Equis
Forum Veteran
Forum Veteran
Topic Author
Posts: 888
Joined: Mon Jun 06, 2005 6:48 am

RB112 and sr2 + cm9 power?

Mon Dec 11, 2006 12:50 am

Hello

Search function did not help.

Will the rb112 (or 153) be able to support the power needed for these 2 cards at once?

A chap on another forum said sr2 was no good in an rb112, is this correct?

Foe the rb153 will it support 3 cm9's ok? (or 2 cm9's and an Sr2)

Thanks :-)
 
jober
Long time Member
Long time Member
Posts: 692
Joined: Fri May 28, 2004 12:16 pm
Location: Louisiana,USA

Mon Dec 11, 2006 8:18 am

He's wrong! It works fine for me.
 
User avatar
Equis
Forum Veteran
Forum Veteran
Topic Author
Posts: 888
Joined: Mon Jun 06, 2005 6:48 am

Mon Dec 11, 2006 8:26 am

Ha, just seen you post on the other forum - Thanks :-)
 
Boro
just joined
Posts: 24
Joined: Mon Nov 20, 2006 9:02 pm

Mon Dec 11, 2006 10:22 am

Yes, SR2 works with RB 112 like a charm. No restarts even with full output power.
 
User avatar
mipland
Member Candidate
Member Candidate
Posts: 210
Joined: Thu Sep 14, 2006 4:02 am

Mon Dec 11, 2006 2:43 pm

Hy Equis,
currently I have an hotspot + backhaul running on a RB112 with SR2 (hotspot) and CM9 (backhaul), and it's working fine.
Bye

IZ3HAD, Mirco

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 42 guests