Community discussions

 
tucsy
just joined
Topic Author
Posts: 6
Joined: Sat Mar 31, 2018 8:15 pm

CAPsMAN VLAN question

Sat Mar 31, 2018 8:28 pm

Hello,

I would like to ask some help because I'm really confused.
I tried to make some VLANs and SSIDs in Mikrotik devices (router and AP with CAPsMAN).

In CAPsMAN I set VLAN mode to "use tag" and VLAN ID to "100" but on the AP I see "no tag" and VLAN 1.
I attached two sreenshots too.

Does anyone have an idea of what's wrong?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
 
tucsy
just joined
Topic Author
Posts: 6
Joined: Sat Mar 31, 2018 8:15 pm

Re: CAPsMAN VLAN question

Fri Apr 06, 2018 6:36 pm

Does someone have any idea? :)
 
User avatar
dasiu
Trainer
Trainer
Posts: 232
Joined: Fri Jan 30, 2009 11:41 am
Location: Reading, UK
Contact:

Re: CAPsMAN VLAN question  [SOLVED]

Mon Apr 09, 2018 3:46 pm

Does anyone have an idea of what's wrong?
Your check is wrong :). When a wireless interface on a MikroTik is managed by CAPsMAN, the interface is not showing you the running settings. They can be seen on the CAPsMAN on the interface, only there.
 
tucsy
just joined
Topic Author
Posts: 6
Joined: Sat Mar 31, 2018 8:15 pm

Re: CAPsMAN VLAN question

Sun Apr 15, 2018 1:32 pm

Does anyone have an idea of what's wrong?
Your check is wrong :). When a wireless interface on a MikroTik is managed by CAPsMAN, the interface is not showing you the running settings. They can be seen on the CAPsMAN on the interface, only there.
Thanks. :D :)

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 24 guests