Community discussions

MUM Europe 2020
 
joniii5
just joined
Topic Author
Posts: 2
Joined: Sat Apr 07, 2018 1:55 pm

Help

Sat Apr 07, 2018 2:02 pm

I want to ask for help from this support because of a problem I'm experiencing.
I use groove with omnis and realized that some clients are aligning 6.5 in Tx and consequently the navigation gets very bad. In some cases I realized that this happens to customers who are further away from the Mikrotik Access Point. But there was a case that the customer was very close to the Access Point and the same thing happened to the 6.5 alignment on the Tx. The groove models are: RB Groove A-52HPn. Already the sticks Omnis do not know the Power of Transmission. Or without the power of the grooves. Could you tell me what causes this? Are there any settings you could apply in Access Point to fix this problem? The Grooves of the Towers are all updated in the latest version of the firmware.
I want to ask your help attentively.

Johny Feitosa.
 
haik01
Member
Member
Posts: 406
Joined: Sat Mar 23, 2013 10:25 am
Location: Netherlands

Re: Help

Sun Apr 08, 2018 3:58 pm

What do you mean "aligning in 6.5"? What does that mean?
 
joniii5
just joined
Topic Author
Posts: 2
Joined: Sat Apr 07, 2018 1:55 pm

Re: Help

Wed Apr 11, 2018 2:18 am

I mean that the TX rate on the client's antenna is 6.5 Mbps, so the navigation gets poor. Did you understand now?
 
User avatar
mbfound
Member Candidate
Member Candidate
Posts: 134
Joined: Tue Jul 01, 2014 1:18 pm
Location: South Africa

Re: Help

Wed Apr 11, 2018 12:36 pm

Can you give us an export of your AP's wireless settings and a screenshot of the registration table?

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 16 guests