Community discussions

MUM Europe 2020
 
Onlineallthetime
just joined
Topic Author
Posts: 11
Joined: Fri Apr 20, 2018 3:52 am

Reboot error RouterBoard RB435G

Fri Apr 20, 2018 5:40 am

Hi there!
I have a mikrotik routerboard RB435G https://mikrotik.com/product/RB435G connected to 3 mANT19S https://mikrotik.com/product/MTAS-5G-19D120 but when many users get connected to my wireless network my routerboard loses conection for a little time and inmediatly reboots itself. I think my bandwith isn't the problem because there are not many users and and the routerboard can support that trafic (only uses 30% cpu). Also i made tests with each wireless antenna and when only one works my network runs without problems, but when i enable other one the routerboard reboots.

I measured the voltage but it's not the problem either
 
User avatar
mbfound
Member Candidate
Member Candidate
Posts: 134
Joined: Tue Jul 01, 2014 1:18 pm
Location: South Africa

Re: Reboot error RouterBoard RB435G

Mon Apr 23, 2018 9:19 pm

Nothing to do with voltage, can your power supply deliver ample current? (amps)
 
User avatar
ahteran
newbie
Posts: 32
Joined: Sun Nov 09, 2014 5:07 pm

Re: Reboot error RouterBoard RB435G

Mon Apr 23, 2018 11:46 pm

Which Mini-PCI card do you use?
Did you overclock the RB435?
 
Onlineallthetime
just joined
Topic Author
Posts: 11
Joined: Fri Apr 20, 2018 3:52 am

Re: Reboot error RouterBoard RB435G  [SOLVED]

Thu Nov 01, 2018 1:23 am

Thanks guys! i resolved my problem changing the PoE conector. The current charger supports more voltage.

Who is online

Users browsing this forum: MSN [Bot] and 17 guests